Ponturi Pariuri Fotbal Parana vs Oeste

BETANO

Parana vs Oeste

Brazilia, serie B

data meciului: 27.10.2020

ora meciului: 01.00

cota2.ro


Oeste buna incasatoare, Parana ”lipsa” de inspiratie la capitolul ”marcheaza”


Oeste este momentan lanterna rosie a campionatului cu 10 goluri marcate si cu 30 de goluri primite, urmate de Vitoria care a primit doar 21 de goluri in actualul sezon.

Oeste este victima clara in duelurile din deplasare, acolo unde a primit in 4 din ultimele 5 deplasari cel putin 3 goluri de la echipele gazda, dand dovada de multe lipsuri in compartimentul defensiv in astfel de meciuri jucate pe teren strain.


Oeste o singura victorie in cele 17 meciuri de pana acum


Oeste este singura echipa care a marcat doar 4 goluri in meciurile de acasa, din totalul de 10, restul de 6 fiind marcate doar pe teren strain.

Oeste are 4 infrangeri consecutive in deplasari si nicio victorie in totalul de 8 meciuri.



Parana o cedat o singura data in jocurile de acasa


Parana are 4 victorii, 4 egaluri si o singura infrangere in meciurile de acasa si acela impotriva unei echipe extrem de in forma, America MG, care a reusit sa se impuna in fata celor de la Parana doar printr-un gol marcat in repriza secunda din penalty.


Parana da dovada de multa concentrare in jocurile de acasa, preferand in unele meciuri cel putin un punct in detrimentul unei infrangeri pe teren propriu, iar faptul ca pleci cu puncte de pe terenul celor de la Parana pare a fi un lucru de laudat in momentul de fata si de care cred ca Oeste nu se va putea bucura.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Parana vs Oeste
Pronostic:
Parana sa marcheze primul gol pana in minutul 60
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 1.40
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro