Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.01

Superbet

1.Rennes-Chelsea

Chelsea poate obține calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor după numai patru etape, în cazul unui succes pe terenul echipei Rennes, într-un meci programat astazi, de la ora 19:55.

cota2.ro

Formația franceză traversează o perioadă complicată, fiind ieșită complet din formă. În ultima etapă de campionat, Rennes a fost învinsă pe teren propriu de Bordeaux (0-1), astfel că a înregistrat a cincea înfrângere în ultimele șase jocuri oficiale.

Chelsea a pornit mai greu, cu un 0-0 pe teren propriu în compania celor de la Sevilla, dar apoi s-a descătușat și a înregistrat două victorii cât se poate de clare, 4-0 la Krasnodar și 3-0 cu Rennes în jocul tur.Trupa lui Frank Lampard merge „ceas” în această perioadă atât în Liga Campionilor, dar și în Premier League.

Pont: Pentru ca sunt foarte diferite din punct de vedere al formei voi merge o varianta pe oaspeti.

2.Lazio-Zenit

Lazio și Zenit se întâlnesc astazi, de la ora 22:00, pe Stadio Olimpico, într-un meci care poate juca un rol foarte important în calificarea celor de la Lazio în fazele eliminatorii. De asemenea, și rușii au nevoie de puncte pentru a păstra șanse importante măcar la locul care duce în Europa League. 

După o perioadă marcată de inconstanță în debutul sezonului, Lazio a reînceput să meargă foarte bine și nu a mai pierdut de șapte meciuri. Recent, au revenit și o parte numele importante din lotul lui Simone Inzaghi, care au stat în izolare după testele COVID-19 pozitive. 

La cum arată lucrurile după primele trei etape, Zenit riscă să repete parcursul dezamăgitor de anul trecut, din grupele Ligii Campionilor, atunci când a terminat pe ultimul loc, cu patru puncte, după Leipzig, Lyon și Benfica. 

Pont: Pentru ca meciul este mult mai important pentru echipa gazda si pentru ca este si intr-o forma mai buna voi merge o varianta pe ea.Mai exact am ales un Dnb.

3.Manchester Utd-Basaksehir

Manchester United are o revanșă de luat cu Bașakșehir, în partida din seara asta, de la ora 22:00, în etapa a 4-a a Ligii Campionilor – Grupa H, după înfrângerea din tur cu scorul de 2-1.

Manchester United este liderul grupei, cu 6 puncte, reușind să se impună în primele două etape, 2-1 cu PSG în deplasare și 5-0 cu Leipzig.

Bașakșehir a înregistrat în partida tur cu Manchester United primul succes în istoria Ligii Campionilor, golurile echipei fiind realizate de Demba Ba și Edin Visca. A fost și singura răbufnire de orgoliu a turcilor într-un sezon destul de modest până acum, mai ales pe plan intern.

În weekend, formația pregătită de Okan Buruk a suferit a patra înfrângere în SuperLig, din postura de campioană en-titre, din totalul de nouă jocuri, după ce a cedat cu 3-2 pe terenul echipei Besiktas. Astfel, Bașakșehir are deja un handicap de șapte puncte față de liderul Fenerbahce.

Pont: De data aceasta am ales sa joc direct solist.Joaca acasa si trebuie sa-si ia revansa Manchester.



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rennes vs Chelsea
Pronostic:
Dnb 2
Cota
1.20
Lazio vs Zenit
Pronostic:
Dnb 1
Cota
1.32
Manchester Utd vs Basaksehir
Pronostic:
1
Cota
1.27
Cota finala: 2.01
Profit: 5.05
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro