Ponturi Pariuri Fotbal Leverkusen vs Beer Sheva

BETANO

Leverkusen vs Beer Sheva

GRUPELE EUROPA LEAGUE

cota2.ro

26.11.2020, ORA:22.00

 

Leverkusen ocupa pozitia a 2-a intr-o grupa cu Slavia Paraga, Nice si israelienii de la Beer Sheva. Leverkusen are un golaveraj impresionant cu 10 goluri marcate si 5 primite in cele 3 meciuri din tur.

Pentru nemti vor lipsi cativa jucatori importanti precum Aranguiz, Arias, Palacios, Paulinho si improbabil veteranul de la mijlocul terenului, Bender. Nemtii trec printr-o forma excelenta in Bundesliga, reusind sa ocupa pozitia a 3-a, la doar un punct de Bayen Munchen, ocupanta locului 1.

Desi parcurg un traseu perfect in ambele competitii, Leverkusen are ceva probleme in compartimentul defensiv. Au primit 9 goluri in cele 8 etape din campionat, 5 goluri in cele 3 meciuri din grupele Europa League. Au primit de fiecare data gol in ultimele 7 etape si in ultimele 3 din 4 meciuri a incasat cel putin 2 goluri de la adversari. Desi marcheaza foarte des, Leverkusen e o incasatoare perfecta si israelienii isi pot juca sansele, desi au ceva probleme in jocurile din deplasare. In meciul tur Leverkusen a marcat de 4 ori in poarta acestora, iar Sheva a marcat doar de doua ori si ne arata ca nu au temeri fata de jucatori echipei germane.


Pronosticul nostru se indreapta spre sansa echipei care va juca in deplasare la handicap asiatic si credem ca Beer Sheva nu va ceva la o diferenta mai mare de 2 goluri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Leverkusen vs Beer Sheva
Pronostic:
Beer Sheva +3,00 HANDICAP ASIATIC
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 2
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro