Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.19

Superbet

1.Dortmund-Koln

Borussia Dortmund joacă împotriva lui FC Koln, astazi de la ora 16:30, în etapa a noua din Bundesliga. Se anunță un meci dezechilibrat, între a doua și penultima clasată, la fel cum au fost și precedentele două de pe Signal Iduna Park, când BVB a bătut cu 5-0, respectiv 5-1.

cota2.ro

  • Dortmund: W W L W W
  • Koln: L L D L D

O diferenta foarte mare din acest punct de vedere.

Pont: 1 solist voi juca acest meci iar pentru o cota mai mare va recomand si un Over la goluri.

2.Turris Magurele-Sepsi Sf.Gheorghe

Dacă privim situația actuală de la Turris Turnu Măgurele și Sepsi OSK, este evident că trupa din Sf Gheorghe este favorită certă în duelul de astazi de la ora 11:00, din ”16”-imile de finală ale Cupei României. Finalistă în această competiție în 2020, Sepsi este acum clasată pe loc de ”play-off” în Liga 1, iar teleormănenii sunt în partea a doua a clasamentului în eșalonul secund.

  • Turris Magurele: L D D L W
  • Sepsi: W D L W W

Observam ca si din punct de vedere al formei sunt foarte diferite asa ca o sa merg pe echipa oaspete.Nu o sa joc direct solist ci o sa aleg doar ca se va califica mai departe.

3.Real Madrid-Alaves

Real Madrid se va prezenta diseara cu un moral foarte bun după victoria cu 2-0 de pe Giuseppe Meazza, prima pe terenul lui Inter în toată istoria confruntărilor europene. Cu situația remediată în UCL, trupa lui Zidane se poate concentra acum și pe campionat, acolo unde „galacticii” primesc vizita lui Deportivo Alaves, în etapa cu numărul 11 din La Liga. 

  • Real Madrid: W D L W W
  • Alaves: D D D W L

Si in acest meci avem de-aface cu doua echipe diferite din orice punct de vedere.In ultimele 5 intalniri directe,Real Madrid s-a impus de 4 ori si doar o data a fost invinsa.

Pentru ca are mare nevoie de cele 3 puncte si pentru ca joaca si acasa voi juca acest meci simplu solist.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dortmund vs Koln
Pronostic:
1
Cota
1.28
Turris Magurele vs Sepsi Sf.Gheorghe
Pronostic:
Sepsi se califica
Cota
1.25
Real Madrid vs Alaves
Pronostic:
1
Cota
1.37
Cota finala: 2.19
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro