Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.02

Superbet

1.Bournemouth-Preston

In Championship ,incepand cu ora 21.45 pe Vitality Stadium avem un meci interesant intre ocupanta locului 2 Bournemouth si ocupanta locului 18 Preston.

cota2.ro

La prima vedere pare un meci destul de simplu sau cel putin varianta pe care am ales-o sa o joc.Pentru ca sunt foarte diferite,cel putin din punct de vedere al formei am ales sa merg un Dnb pe gazde.

  • Bournemouth: D W W W L
  • Preston: L L W L W

Preston vine dupa 2 meciuri pierdute la scor iar in clasament pana acum ,dupa 14 etape,a incasat 21 de goluri.De aceea am ales sa joc acest pronostic.

2.Lincoln-Wigan

Si in Liga One avem un meci interesant.Meciul are loc pe LNER Stadium incepand cu ora 21.00.Licoln joaca acasa cu ultima clasata,o echipa care dupa 13 etape are primite 20 de goluri si nu a inscris decat 9.

Licoln se afla pe pozitia a patra in clasament cu 26 de puncte la doar 4 puncte de prima pozitie.

  • Lincoln: L W D W W
  • Wigan: D L L L L

Se vede clar ca este o diferenta foarte mare intre ele si fara discutii trebuie sa mergem pe victoria gazdelor.Dar,pentru o mai mare siguranta o sa merg doar o varianta la goluri.Mi se pare mult mai safe.Trebuie sa avem numar diferit de goluri in cele doua reprize.

3.Atalanta-Midtjylland

Atalanta BC și FC Midtjylland se întâlnesc in seara asta de la ora 22:00, într-un meci din grupa D a Ligii Campionilor, care mai are miză doar pentru italieni. Cu zero puncte, danezii sunt deja eliminați din competiție și nu mai au șanse nici măcar la locul al treilea. 

Deși nu a pierdut piese importante, Atlanta este departe de echipa din sezonul trecut. Dacă în stagiunea anterioară, victoriile veneau una după alta, acum, din ultimele zece meciuri, au câștigat doar trei. S-au impus însă în etapa precedentă din UCL pe terenul lui Liverpool, cu 2-0, și se află într-o poziție foarte bună pentru o nouă calificarea în fazele eliminatorii din UCL. 

FC Midtjylland a ajuns în premieră în grupele Champions League.Danezii au pierdut toate cele patru jocuri de până acum, iar singura realizare este aceea că a reușit să marcheze câte o dată în cele două jocuri cu Ajax. 

Pentru jocul din seara asta, Priske nu va putea conta pe Evander și Jens-Lys Cajuste, jucători aflați în izolare, după ce au fost depistați pozitiv la testul COVID-19. Marile speranțe rămân în Pione Sisto și atacantul Sory Kaba. 

Pont: Atalanta are mare nevoie de cele 3 puncte si de aceea o sa merg solist dar si un Over la goluri.Ma gandesc ca Atalanta va inscrie in ambele reprize.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Bournemouth vs Preston
Pronostic:
Dnb1
Cota
1.26
Lincoln vs Wigan
Pronostic:
I><II
Cota
1.27
Atalanta vs Midtjylland
Pronostic:
1 & P1.5g/meci
Cota
1.26
Cota finala: 2.02
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro