Ponturi Pariuri Fotbal Juventus vs Torino

BETANO

Juventus - Torino

Italia, serie A

cota2.ro

05.12.2020



Derbiul torinez de care Pirlo anunta ca este extrem de important pentru fani si in care victoria gazdelor este obligatorie. Juve nu are nicio infrangere in serie A, insa a decazut de pe locul 1 in clasament dupa cele 5 rezultate de egalitate pe care acestia le-au acumulat pe parcusul celor 9 etape disputate.

Torino a inceput extrem de bine meciul contra celor de la Inter, care venea dupa o infrangerea in UCL contra celor de la Real Madrid, insa acestia au intors rezultatul prin cele 4 goluri marcate de Sanchez, Lukaku de 2 ori si Lautaro Martinez.


Nou promovata Benevento a reusit un punct imens etapa trecuta impotriva lui Juve, dupa ce au revenit in ultimul minut de prelungire al primei reprize. Morata va fi indisponibil din cauza cumului de cartonase, insa in prim plan ii vom avea pe Ronaldo, Dybala, acompaniati de Chiese si Dejan Kulusevski pe benzi, iar la centru s-ar putea sa ii vedem din nu pe Rabiot si Arthur, jucator sosit de la Barcelona.


Juve a pierdut pozitii importante prin cele 5 egaluri, iar astazi intalneste o echipa care se afla pe locul 1 in clasamentul celor mai slabe apărări din serie A, cu 22 de goluri primite.

Tinand cont ca este un derby in marele oras al Italiei, Torino, oaspetii cred ca vor fi mult mai concentrati, indiferent dacă Juve va concretiza prima pe tabelă.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Juventus vs Torino
Pronostic:
1 si sub 4.5 goluri
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 1.50
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro