Ponturi Pariuri Fotbal Liverpool vs Wolves

BETANO

Liverpool - Wolves

Anglia, Premier League

cota2.ro

06.12.2020


Având o listă destul de lungă cu jucatori importanti, Klopp a fost nevoit sa improvizeze primul 11 și să introducă pe pozitii destul de fragile jucatori tineri, juniori ai lui Liverpool U23, echipa care a mers și merge in continuare extrem de rău in Premier League U23, situandu-se printre primele locuri la apărări slabe. În ciuda prestatiilor slabe ale juniorilor, Klopp i-a introdus in primul 11 in fazele grupelor UCL, pe portarul de 22 de ani Caoimhin Kelleher, fundasul dreapta Neco Williams, de doar 19 ani, care a facut pasii la prima echipa in acest inceput de sezon si tanarul de la mijlocul terenului, Curtis Jones. Cu aceasta echipa, cormoranii au incheiat pe primul loc in grupele UCL, cu o victorie in fata lui Ajax si pot respira relaxati in ultimul meci din aceeasi faza europeană. Desi olandezii au avut in fata o echipa vulnerabila si cu ceva improvizatii, nu au reusit sa marcheze.


Wolves nu straluceste decat prin victoria contra celor de la Arsenal din ultima etapa jucata in Premier League, insa prestatiile modeste ii claseaza pe locul 11, cu 17 puncte, iar astazi Jimenez va fi cel mai important jucator care nu va putea juca pentru oaspeti.


Liverpool are un inceput de sezon la fel ca nemtii de la Bayerm Munchen, si anume cu o aparare foarte fragila. In cele 10 etape au incasat 17 goluri, destul de modest, in ciuda faptului ca 7 goluri au fost incasate intr-un singur meci in fata celor de la Aston Villa. Astazi Klopp, va trimite un prim 11 fără jucatorii: Van Dijk, Matip, Milner, Gomez, Allisson, Alcantara T., Shaqiri.


Liverpool are 5 victorii in ultimele 6 meciuri jucate acasa in toate competiile, iar Wolves are evolutii oscilante in jocurile din deplasare.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Liverpool vs Wolves
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 0.75
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro