Ponturi Pariuri Fotbal Inter Milano vs Shakthar

Superbet

Inter Milano vs Shakhtar

Grupele UCL

cota2.ro

09.12.2020


In grupa B situația e foarte echilibrata. Cu un meci înaintea incheierii fazelor de grupa UCL, grupa secunda este condusa de germanii de la M'Gladbach care au înscris pe banda rulanta și împotriva lui Real, al lui Inter și în special al lui Shakhtar, care au încasat 4 goluri de la nemți. Pe locurile 2 și 3 sunt situate Shakhtar, respectiv Real Madrid.

Madrilenii au nevoie de o victorie și de un rezultat bun făcut de Inter în fata ucrainenilor pentru a desena un traseu mai ușor, cu o clasare pe locul 1.

Niciuna dintre echipe nu vine cu probleme serioase sau importante de lot. Vin cu un moral excelent, după ce ambele echipe s au impus în campionat în fata adversarilor, dar în schimb Shakhtar vine după o victorie la 0 în fata galacticilor... în plus, vor cauta răzbunarea de după semifinala pierduta cu 5-0 în fata formației lui Conte.

Desi Inter forțează atacurile exagerat de întârziată pana Lukaku sau Lautaro ajung la finalizare, Shakhtar are forta de a ieși imediat la interceptare și sa meargă pe contraatacuri, specialitatea lor, aceea sa aștepte adversarul sa greșească.


Desi cotele înclină clar spre gazde, mergem pe mana oaspeților cu o alegere pe handicapul asiatic. Oaspeții sa nu piarda la mai mult de 2 goluri.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Inter Milano vs Shakthar
Pronostic:
Shakhtar+2.5 Handicap asiatic
Cota
1.45
Cota finala: 1.45
Profit: 0.90
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro