Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.92

BETANO

1.Wolves-Chelsea

Wolves și Chelsea au un meci de moral ,astazi de la 20:00, în confruntarea din cadrul etapei a 13-a în Premier League, după ce au pierdut în weekend-ul trecut. Oaspeții au un avans de cinci puncte în ierarhia la zi față de echipa gazdă.

cota2.ro

Wolves a fost învinsă de Aston Villa cu 1-0, în urmă cu 3 zile, tot pe teren propriu, astfel că a ieșit din Top 10, după două sezoane în care a fost o prezență constantă în această zonă a ierarhiei.

Chelsea a încheiat o serie pozitivă de 14 meciuri în toate competițiile, după eșecul cu 1-0 în etapa precedentă cu Everton, tot în deplasare. Astfel, trupa lui Frank Lampard a ieșit deocamdată de pe podium. Nu a pierdut însă foarte mult în raport cu Tottenham și Liverpool, primele două clasate, având în vedere că ambele au remizat. Înaintea acestei etape, londonezii au un handicap de 3 puncte.

În ciuda eșecului de la Everton, Chlesea este în continuare una dintre cele mai periculoase echipe în deplasare. Formația de pe Stamford Bridge are cinci meciuri fără înfrângere din cele șase disputate afară.

Trebuie sa se impuna in seara asta londonezii pentru a urca din nou pe podium si pentru asta au nevoie de goluri.Prin urmare ,pronosticul meu pentru acest meci va merge pe linia de goluri.

2.Udinese-Crotone

Astazi, de ora 19:30, Udinese și Crotone deschid etapa a 12-a din Serie A. Gazdele au trei victorii consecutive în campionat. 

Udinese este într-o formă surprinzătoare în ultima perioadă. Sunt neînvinși de 4 meciuri în Serie A, având 3 victorii consecutive, o serie pe care nu o mai reușiseră din ianuarie. Între succesele din campionat, gazdele au făcut un pas greșit, în Cupa Italiei, unde au fost eliminați în 16-imi de Fiorentina. În etapa trecută, Udinese a câștigat cu 3-2 la Torino.

Pentru meciul acesta, Luca Gotti nu poate conta pe accidentații Ouwejan, De Maio, Jajalo și Okaka, în timp ce Nuytinck este incert. 

În etapa trecută, "lanterna roșie" din Serie A a obținut primul succes din acest sezon,au învins cu 4-1 altă nou-promovată, Spezia.

Oaspeții din seara asta sunt ultimii în campionat cu doar 5 puncte, având cel mai slab atac, cu 10 goluri marcate, dar și a doua cea mai slabă apărare, cu 25 de goluri primite. Totuși, distanța fața de poziția a 17-a, prima deasupra liniei ocupată de Fiorentina s-a redus la 4 puncte. 

Pentru deplasarea de pe Dacia Arena, Stroppa nu va miza pe accidentații Cigarini și Rispoli, în timp ce Benali este incert. Cel mai probabil, în primul 11 va reveni Petriccione, suspendat etapa trecută. 

Chiar daca gazdele sunt favorite ,nu voi merge direct solist.Voi incerca un pariu mai safe si mai exact voi juca doar un Dnb.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Wolves vs Chelsea
Pronostic:
x2 & P1.5g/meci
Cota
1.57
Udinese vs Crotone
Pronostic:
Dnb1
Cota
1.00
Cota finala: 1.57
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro