Ponturi Pariuri Fotbal Arsenal vs Southampton

BETANO

Arsenal vs Southampton

Premier League, Anglia, 16.12.2020

cota2.ro


Arsenal a preferat pana acum competitiile europene in detrimentul primei ligi din Anglia. In Premier League, sezonul 2020-2021 Arsenal a dezamagit, situandu-se pe locul 15 cu doar 13 puncte in cele 12 etape, adică o medie jalnică de doar un punct/ meci. Au 4 infrangeri si un rezultat de egalitate in ultimele 5 meciuri din campionat, avand o forma groaznică si o perioada teribilă pentru jucatori si antrenorul Arteta.

La gazde, Arteta nu se va putea baza pe: Bellerin, Ozil, Xhaka și Thomas, iar incerți sunt fundașul central Kolasinac, David Luiz și Martinelli.


Southampton este momentan in antiteza cu Arsenal din punct de vedere al formei, iar echipa nu sufera probleme de lot, mandrindu-se de ocuparea locului 4, avand in spate echipe ca Everton, Man. Utd, Man. City, Chelsea, care au inceput dezastruos dupa transferuri remarcabile pe care le-au facut.

Oaspetii au o singura infrangere in ultimele 5 etape din Premier League, singura infrangere fiind in fata diavolilor de la Man. Utd, dupa ce au condus cu 2-0.


Arsenal trece printr-o perioadă dificilă și cred că Southamtop poate profita de acest lucru cu jucatori care trec printr-o forma incredibilă precum decarul Adams Che cu 4 goluri marcate in 12 etape si cu Danny Ings cu 6 goluri in doar 9 etape.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Arsenal vs Southampton
Pronostic:
Southampton sa marcheze pana in minutul 80
Cota
1.50
Cota finala: 1.50
Profit: 1.00
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro