Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.90

Superbet

1.Craiova-FCSB

Astazi,incepand cu ora 20.30 pe Ion Oblemenco, avem un meci foarte important in Liga 1.Avem o infruntare intre primele doua echipe din campionat.

cota2.ro

  • Craiova locul 1 cu 31 de puncte
  • FCSB locul 2 cu 30 de puncte

Craiova este intr-o forma foarte buna,vine dupa 3 victorii consecutive iar FCSB dupa o infrangere care a oprit un sir de 8 victorii consecutive.

  • Craiova: W W W D L
  • Fcsb: W W W W

In ultimele 5 meciuri directe,FCSB a castigat de 4 ori iar Craiova o singura data,chiar in ultima intalnire,un 2-1 pe terenul Craiovei.

Cu siguranta vom avea un meci foarte spectaculos cu multe faze importante la ambele porti si ma astept sa vedem si goluri mai ales ca sunt doua echipe care inscriu meci de meci.

Pentru ca ma astept la un meci foarte echilibrat si pentru ca oltenilor le-ar conveni si o remiza voi juca doar o dubla pe oaspeti.Nu cred ca FCSB va bifa a doua infrangere consecutiva.

2.Union Berlin-Dortmund

Union Berlin are un parcurs destul de bun în acest sezon, aflându-se pe un nesperat loc șase. Union a demonstrat cu Bayern că poate face față în partidele cu echipele mari și e de așteptat să-i facă viața grea și lui Dortmund. Din păcate pentru Urs Fischer, acesta nu se va putea baza nici acum pe Max Kruse, starul berlinezilor fiind ținut departe de teren din cauza unei probleme musculare. Pe lângă el, din atac lipsesc în continuare și Joel Pohjanpalo și Anthony Ujah, ambii accidentați.

Borussia Dortmund intrase într-o zonă periculoasă, întrucât jocul său nu mai producea rezultate în ultima perioadă. După umilința de sâmbătă, cu Stuttgart, 1-5 pe Westfalenstadion, antrenorul Lucien Favre a fost demis, iar, în locul său, a fost numit interimar Edin Terzic, fostul secund al elvețianului. 

Germanul de origine bosniacă a debutat cu dreptul ca principal, marți seara, la Bremen, într-un meci pe care BVB l-a câștigat cu 2-1. N-a fost însă ușor nici pe Weserstadion, acolo unde a fost 1-1 până pe final, când Marco Reus a marcat golul victoriei, în minutul 78.

Prin urmare,ma astept ca Union sa faca un joc bun si astazi si cred ca are puterea sa inscrie din nou in poarta unei echipe mari.Si in acest meci am ales ca pronostic un Combo.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Craiova vs FCSB
Pronostic:
X2
Cota
1.39
Union Berlin vs Dortmund
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.37
Cota finala: 1.90
Profit: 4.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro