Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.29

BETANO

1.CFR Cluj-Craiova

Meciul din seara asta de la ora 21:00, din etapa a 15-a nu este însă întâmpinat cu un tonus prea bun de către craioveni. Aceștia au cedat mai clar decât o arată scorul, pe teren propriu, cu FCSB (0-2), în timp ce gazdele s-au revigorat după venirea lui Edi Iordănescu.

cota2.ro

După cum arată tabela la ora actuală, ar trebui să fie un meci deschis, deoarece orice altceva decât victoria pentru oricare din echipe ar putea complica lupta pentru prima pozitie.

Indiferent de cine va castiga in seara asta,FCSB va ramane pe prima pozitie datorita golaverajului mult mai bun.

Prea multe nu sunt de spus de acest meci.Cu siguranta va fi un meci de care pe care cu multe faze importante.Voi merge totusi un dnb pe gazde pentru ca sunt mai in forma si pentru ca au avantajul propriului teren.

2.Juventus-Fiorentina

Juventus vine după un convingător 4-0 obținut pe terenul Parmei cu dubla lui Cristiano Ronaldo, plus golurile lui Kulusevski și Morata. Fiorentina nu are același tonus, a fost blocată în ultima etapă pe teren propriu de Verona. Trupa lui Prandelli nu mai câștigă în Serie A de două luni, de la un 3-2 cu Udinese. De atunci, Fiorentina a jucat 8 partide cu 4 înfrângeri și tot atâtea remize. În ultimele 6 etape de campionat, Fiorentina a acumulat doar două puncte.

Clar,fiind intr-o forma mult mai buna si avand mare nevoie de cele 3 puncte pentru a urca pe pozitia a doua si de a se apropia la un punct de Milan,Juventus va da totul si de aceea aleg direct solist acest eveniment.

3.Valladolid-Barcelona

Real Valladolid va primi vizita celor de la Barcelona, in seara asta de la ora 23:00, pe stadionul Municipal Jose Zorrilla, în etapa cu numărul 15 din La Liga.

După succesul din Cupa Spaniei, 0-5 cu Cantolagua, alb-violeții au obținut un rezultat pozitiv și în campionat, remizând cu Sevilla, formație calificată în primăvara europeană și care luptă pentru o clasare pe podium, scor 1-1, grație unui gol marcat de Raul Garcia pe final, în minutul 87.

Cu acest rezultat de egalitate, Valladolid a ajuns să aibă doar o înfrângere în precedentele șase etape, un 0-2 cu Atletico madrid, liderul din La Liga și, fără dar și poate, echipa momentului în Spania.

Totuși, Real Valladolid încă este în subsolul clasamentului, acumulând doar 14 puncte în 14 partide, așa că echipa simte seros presiunea rezultatelor, deoarece are nevoie de puncte pentru a se îndepărta de „zona roșie”, obiectivul fiind acela de a evita retrogradarea.

În mod vizibil, Barcelona are un sezon mult sub așteptările suporterilor, care au fost obișnuiți cu trofee sau, dacă nu, cu prezența pe podium. Dar acum, după 13 partide disputate, catalanii sunt abia pe locul 5, la patru puncte de ultimul loc de Champions League și la opt puncte de liderul Atletico Madrid.

Prin urmare,meciul este important pentru ambele echipe si de aceea cred ca vom avea foarte multe faze si de ce nu si reusite.Pentru ca aproape toate meciurile directe au fost castigate de Barcelona si pentru ca este echipa mai valoroasa voi merge o varianta pe ea.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CFR Cluj vs Craiova
Pronostic:
Dnb1
Cota
1.00
Juventus vs Fiorentina
Pronostic:
1
Cota
1.43
Valladolid vs Barcelona
Pronostic:
x2 & S5.5g/meci
Cota
1.25
Cota finala: 1.79
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro