Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.80

BETANO

1.Leicester-Manchester Utd

Astazi,incepand cu ora 14.30 avem un super meci in Premier League ,in etapa cu numarul 15.

cota2.ro

Ambele formații sunt pe podium în Premier League, după 14 etape, iar cine câștigă, se apropie de liderul campionatului de Liverpool.

Rezultatele directe pe „King Power Stadium” din ultimii ani sunt net în favoarea echipei oaspete, au patru victorii și două rezultate de egalitate în ultimele șase jocuri. Chiar și în sezonul de titlu al gazdelor (2015-2016), scorul a fost egal, 1-1. Ultimul succes pe teren propriu al echipei Leicester datează din septembrie 2014, scor 5-3.

Manchester United a avut mai puține zile la dispoziție pentru a se pregăti pentru acest joc, având în vedere că la mijlocul săptămânii a evoluat la Everton, în Cupa Ligii, unde a câștigat cu scorul de 2-0.De retinut ca au un apetit pentru ofensivă în această perioadă, după ce au înscris 11 goluri în ultimele trei jocuri oficiale. În ultima rundă au zdrobit Leeds United cu scorul de 6-2.

Favorita este Manchester in partida de astazi dar pentru ca joaca in deplasare o sa joc ceva mai safe,o sa merg o dubla dar si un under la goluri.Media de goluri in ultimele 5 meciuri directe este undeva la 2/meci asa ca nu ma astept la o ploaie de goluri.

2.Club Brugge-Eupen

In Belgia,in Jupiter League,incepand cu ora 15.00 pe Jan Breydel Stadion avem o intalnire intre ocupanta primei pozitii Club Brugge si ocupanta locului 12 Eupen,o echipa pe care a invins-o in ultimul meci direct ,in deplasare cu 4-0.

Din punct de vedere al formei,ambele sunt cam in aceeasi situatie numai ca Brugge vine dupa o infrangere pe cand oaspetii dupa o victorie.

De retinut ca in ultimele 5 meciuri directe s-au inscris foarte multe goluri unde gazdele de astazi nu au invinse.Au fost 3 meciuri castigate la scor si 2 remize.

Fiind doar la 2 puncte de locul 2 ,de Genk,meciul este foarte important pentru gazde asa ca altceva in afara de victorie nu ar trebui sa se intample.Prin urmare solistul pentru acest eveniment este indiscutabil.



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Leicester vs Manchester Utd
Pronostic:
X2 & S5.5g/meci
Cota
1.50
Club Brugge vs Eupen
Pronostic:
1
Cota
1.20
Cota finala: 1.80
Profit: 5.60
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro