Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.85

Superbet

1.Everton-West Ham

Everton si West Ham se intalnesc in seara asta de la 19.30 in primul meci al anului in Premier League.Disputa se desfasoara in cadrul etapei cu numarul 17 unde gazdele au un avans de 6 puncte si cu un meci in minus fara de adversara ei.

cota2.ro

Everton vine cu forte proaspete avand in vedere ca nu a mai jucat cu Manchester City la inceputul acestei saptamani din cauza virusului.

Pentru gazde meciul este foarte important pentru ca ,daca reusesc sa castige cele 3 puncte pot urca pe locul 2 in clasament.

Inaintea acestei partide,gazdele se afla pe pozitia a patra cu 29 de puncte iar oaspetii pe pozitia a zecea cu 23 de puncte.

De cealalta parte,West Ham are jucate 3 meciuri in 6 zile in Premier League si cu siguranta se va simti pe teren.

Din punct de vedere al formei,gazdele au reusit sa castige 4 din ultimele 5 partide disputate pe cand oaspetii doar una in deplasare la Leeds.

Pont: Merg o dubla pe gazde.Nu cred ca vor pierde meciul mai ales ca joaca si pe teren propriu.

2.Manchester Utd-Aston Villa

Al doilea meci din prima zi a anului din Premier League se anunta destul de interesant.Este vorba despre o infruntare pentru primele locuri din clasament.Inaintea acestei partide ,gazdele ocupa pozitia a doua cu 30 de puncte iar oaspetii pozitia a cincea cu 26 de puncte.

Ambele echipe sunt intr-o forma foarte buna.Gazdele au 4 victorii si o remiza in ultimele 5 meciuri iar oaspetii 3 victorii si 2 remize.

In ultimele 5 meciuri directe,Manchester s-a impus de 3 ori iar oaspetii o singura data si asta chiar in ultima infruntare ,un 1-0 pe teren propriu.

Meciul este imprevizibil din punctul meu de vedere asa ca o sa merg pe o varianta la cartonase.Meciul fiind foarte important ,pentru ambele echipe ,ma astept sa avem si foarte multe faulturi.



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Everton vs West Ham
Pronostic:
1X
Cota
1.35
Manchester Utd vs Aston Villa
Pronostic:
P 2.5 cartonase
Cota
1.37
Cota finala: 1.85
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro