Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 7.66

UNIBET

Prea bine arata bilantul pe luna asta asa ca m-am decis sa fac si eu un 'cârnaţ':


cota2.ro

Atlanta United si Vancouver Whitecaps ma astept sa faca o partida spectaculoasa cu cel putin 3 goluri. Ambele meciuri ale oaspetilor s-au incheiat cu victorii identice, 2-1, pe cand oaspetii au ambele partide cu cate 4 goluri.


New Orleans Pelicans porneste cu sansa a doua in duelul cu liderul din Vest, Houston Rockets si cred intr-o victorie la pas a vizitatorilor. In lotul acestora revine si Anderson,un shooter de calitate, iar banca lunga si valoroasa le permite 'rachetelor' sa spere la un nou succes.



New York Knicks si Charlotte Hornets cred ca vor practica un baschet in viteza si vom avea multe puncte pe tabela. Apararile celor doua sunt printre cele mai modeste din Liga iar oaspetii daca mai vor sa spere la play-off trebuie sa se straduiasca mai mult pe plan ofensiv. NY incaseaza multe puncte, Porzingis lipseste in continuare si nu va fi usor pentru gazde sa le ofere o victorie fanilor.



Chicago Bulls primeste vizita unei echipe foarte motivata si clar are sansa a doua cu Cleveland Cavaliers. Cavs sunt in pericol sa nu prinda primele 4 locuri in conferinta si lupta cu Indiana si Wizards pentru un loc in top 4 e la mare inclestare, astfel aleg sa merg pe mana lui James & co. si cred intr-o victorie la minim 6 puncte a acestora.



Memphis Grizzlies are 8 esecuri la rand acasa si ii gazduieste pe Denver Nuggets, formatie cu sanse la play-off in Vest. Merg pe o victorie a vizitatorilor astazi, acestia il asteapta pe Harris sa revina si sa-si refaca echipa in proportie mare, oricum valoarea e de parte lor si m-as mira sa se incurce in fata 'ursilor'.


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Atlanta United vs Vancouver Whitecaps
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.57
New Orleans Pelicans vs Houston Rockets
Pronostic:
2
Cota
1.30
New York Knicks vs Charlotte Hornets
Pronostic:
peste 219.5
Cota
1.64
Chicago Bulls vs Cleveland Cavaliers
Pronostic:
h2 (-5.5 puncte)
Cota
1.72
Memphis Grizzlies vs Denver Nuggets
Pronostic:
2
Cota
1.33
Cota finala: 7.66
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro