Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.87

Superbet

1.Hatayspor-Besiktas

In runda 18,in Turcia in Super Lig avem o infruntare intre prima clasata Besiktas si ocupanta locului 6 Hatayspor.Meciul se joaca pe Antakya Ataturk Stadyumu incepand cu ora 18.00.

cota2.ro

Din punct de vedere al formei:

  • Hatayspor: L W W L W
  • Besiktas: W W W W W

Este pentru prima data cand se intalnesc cele doua, deci din acest punct de vedere nu avem vreo statistica.

In ultimele 5 meciuri,gazdele, pe teren propriu au reusit sa castige 3 meciuri iar oaspetii tot 3 meciuri dar in deplasare.Prin urmare ma astept la un meci echilibrat dar cu reusite de ambele parti.Sunt doua echipe care inscriu meci de meci.

Pont: Pentru acest eveniment am ales sa joc un Dnb

2.Juventus-Sassuolo

Juventus joacă astazi de la ora 21:45, împotriva lui Sassuolo, la Torino. Gazdele trec printr-un moment bun în acest start de sezon, după două succese destul de clare ca scor și vor încerca să confirme momentul bun care îi poate apropia de prima poziție. 

Pentru întâlnirea din seara asta, Andrea Pirlo are la dispoziție aproape aceeași jucători pe care s-a bazat și în partida cu Milan. Vor lipsi în continuare Alvaro Morata, care e accidentat, dar și Alex Sandro și Cuadrado, care sunt în continuare indisponibili din cauza coronavirusului. Pe lângă aceștia, recent a ieșit pozitiv la testul COVID-19 și De Ligt. 

Sassuolo are în continuare parte de un sezon peste așteptări, aflându-se pe locul al saselea după 16 etape. Echipa lui De Zerbi a fost însă și mai sus, după un start foarte bun, fără înfrângere în primele opt meciuri. Sassuolo a fost învinsă în ultima perioadă de Inter (3-0), Milan (2-1) și Atalanta (5-1) și a făcut egal cu Roma (0-0) și Fiorentina (1-1), astfel că a început să alunece în clasament.

Duminică, din tabăra oaspeților sunt incerți și fundașul Filippo Romagna și atacantul Federico Ricci. Din fericire pentru De Zerbi, cei doi nu reprezintă piese de bază în formația sa. 

Pont: Ma astept la un meci cu multe reusite si prin urmare o sa joc un combo la Superbet.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Hatayspor vs Besiktas
Pronostic:
Dnb 2
Cota
1.00
Juventus vs Sassuolo
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.28
Cota finala: 1.28
Profit: 1.96
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro