Ponturi Pariuri Fotbal Hoffenheim vs Arminia Bielefeld

BETANO

Hoffenheim vs Arminia Bielefeld

Germania, Bundesliga

cota2.ro

16.01.2021, ora:16.30


Hoffenheim va primi vizita celor de la Arminia B. într-o formă destul de ingrijoratoare. Cu 3 infrangeri consecutive in toate competitiile, Hoffenheim suferă la și la capitolul jucatori accindentați.

Astfel că pentru gazde vor lipsi: jucatorul din naționala Austriei, Christoph Baumgartne (cartonas rosu), Akpoguma Kevin (fundas titular), mijlocașii Grillitsch Florian, Geiger Dennis și atacantul danez Skov, fără gol marcat pana acum pentru nemți.


Problema principala a gazdelor a fost in ultima perioada cea a defensivei. Antrenorul de 38 de ani, Hoeness Sebastian, a facut ceva rotatii in compartimentul defensiv prin ocuparea unor posturi si de catre mijlocasii experimentati, iar variantele de rezerve au ramas fără meciuri în picioare. Astfel, variante pentru compartimentul defensiv ar fi doar Kasim Adams Nuhu, tanarul de 25 de ani cu doar 5 aparitii in echipa și olandezul de 18 ani, Bogarde Melayro.


Planurile defensive au picat imediat in ultima infrangere a lui Hoffenheim pe terenul celor de la Schalke, echipa care abia marcase 8 goluri in cele 15 etape.


Casele de pariuri au cotat gazdele ca si favorită cu o cota la victorie de 1.50, însă victoria va fi extrem de dificilă din cauza problemelor de lot si de forma.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Hoffenheim vs Arminia Bielefeld
Pronostic:
Arminia Bielefeld - urmatorul gol inainte de minutulk 80.00
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro