Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.00

BETANO

1.UTA-Fc Arges

Se joacă astazi de la ora 16:30.Cele doua au început încurajator anul 2021. Ambele au scos câte patru puncte în primele două jocuri. UTA a ajuns pe locul 9, cu 21 de puncte, la numai trei lungimi distanță de poziția a 6-a, care duce în ”play-off” iar FC Argeș a reușit să urce pe pozitia 15 cu 15 puncte.

cota2.ro

Alături de Chindia, ”Bătrâna Doamnă” are cel mai slab atac după 17 etape, cu numai 14 goluri marcate.

Argeșul a deschis 2021 cu o victorie la Botoșani (1-0), iar în runda trecută, alb-violeții au bifat un 1-1, acasă, cu Gaz Metan Mediaș. Practic, piteștenii nu au pierdut în ultimele patru etape, răstimp în care au consemnat trei remize și un triumf.

Pont: Ma astept la un meci foarte echilibrat si de aceea voi juca doar o dubla pe gazde.

2.Alaves-Real Madrid

După încă o umilință în Cupa Regelui,Real Madrid se vede implicată într-o nouă criză. Eliminarea din Cupă în fața unei echipe de Segunda B, Alcoyano, a dus la al treilea meci consecutiv fără victorie. 

Astazi de la ora 22:00, în prima rundă a returului, Real Madrid merge la Vitoria-Gasteiz pentru meciul cu Deportivo Alaves, echipă aflată pe poziția a 17-a, cu doar 18 puncte, la doar o lungim deasupra liniei retrogradării. Bascii sunt fără victorie de patru etape, iar în ultimele trei runde au suferit trei înfrângeri. Totuși, în meciul tur, de la Madrid, Alaves a învins-o pe Real cu 2-1. 

Nici Real Madrid, încă a doua clasată în campionat, nu stă strălucit, având o singură victorie în ultimele cinci meciuri, în toate competițiile. Totuși, dacă nu ținem cont de înfrângerea din Supercupă, cu Bilbao, și de cea din Cupă, cu Alcoyano, Real Madrid e fără eșec de opt etape în campionat.

În ultimele 14 dueluri directe dintre cele două formații, nu s-a înregistrat niciun egal. De două ori a câștigat Alaves, iar de 12 ori s-a impus Real Madrid. De asemenea, 12 din cele 14 dueluri directe amintite s-au terminat cu peste 2,5 goluri marcate.

Pont: Merg pe victoria lui Real Madrid pentru ca e timpul de o razbunare si ptr ca au nevoie de cele 3 puncte ptr a se apropia de At.Madrid si ptr moral.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
UTA vs Fc Arges
Pronostic:
1x
Cota
1.28
Alaves vs Real Madrid
Pronostic:
2
Cota
1.56
Cota finala: 2.00
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro