Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.78

Superbet

1.Juventus-Bologna

Juventus și Bologna joacă astazi de la ora 13:30, la Torino, în etapa a 19-a din Serie A, ultima a turului. Juventus trebuie să reînceapă să lege victoriile, altfel riscă să iasă total din lupta . 

cota2.ro

Juventus este din nou la zece puncte în urma liderului Milan, după ce a pierdut etapa trecută în fața lui Inter, 0-2. Chiar dacă mai are și acea restanță de disputat cu Napoli, „Bătrâna Doamnă” se află acum și în afara Top 4, astfel că victoria este absolut necesară cu Bologna. 

La mijlocul săptămânii,au câștigat însă primul trofeu al sezonului, după ce s-au impus cu 2-0 la Reggio Emilia în fața lui Napoli, în Supercupa Italiei. A fost un meci în care Juan Cuadrado a revenit printre titulari, după perioada de izolare care a urmat după testul COVID-19 pozitiv. 

Bologna a reușit să câștige primul meci, după opt etape fără victorie. Săptămâna trecută, echipa lui Sinisa Mihajlovic s-a impus cu 1-0 pe Dall'Ara în fața Veronei, după reușita lui Orsolini din penalty.

Pont: O sa merg solist pe gazde.Sunt obligati sa faca un meci bun si sa castige cele 3 puncte .

2.Elche-Barcelona

Elche va primi vizita Barcelonei,astazi de la ora 17:15, pe stadionul Manuel Martinez Valero, în etapa a 20-a din La Liga. Este prima confruntare din acest sezon între cele două formații, după ce partida din tur, care ar fi trebuit să aibă loc chiar în prima etapă, a fost amânată și încă nu s-a disputat. Însă, în luna septembrie a anului trecut, Barcelona și Elche s-au duelat pentru trofeul Joan Gamper, câștigat la limită de catalani, cu scorul de 1-0.

Fără victorie de 12 etape, formația antrenată de Jorge Almiron a ajuns pe locul 18, prima poziție retrogradabilă, cu 17 puncte, dar cu două meciuri în minus față de adversarele din subsolul clasamentului.

Etapa precedentă, Elche a terminat la egalitate în deplasare cu Valladolid, formație cu care se află în luptă directă pentru salvarea de la retrogradare, scor 2-2. Nou-promovata a avut șansa de a pleca cu toate punctele, deoarece a condus cu 2-0, dar alb-violeții au revenit pe final. Mai mult, pe teren propriu, Elche are o singură victorie în actualul sezon.

Pont: Chiar daca joaca in deplasare,voi merge 2 solist acest meci pentru ca Barcelona are mare nevoie de cele 3 puncte pentru a se apropria de rivala Real Madrid.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Juventus vs Bologna
Pronostic:
1
Cota
1.35
Elche vs Barcelona
Pronostic:
2
Cota
1.32
Cota finala: 1.78
Profit: 6.24
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro