Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs Levante

BETFAIR EXCHANGE

Real Madrid vs Levante

Spania, LaLiga Santander

cota2.ro


Real Madrid a avut mai mult timp de pregatire pentru aceasta confruntare impotriva lui Levante, pe care Zidane ar dori sa o transforme obligatoriu in victorie, avand in vedere diferenta de 7 puncte dintre Atletico Madrid si galactici.


Real Madrid a neglijat complet ambele cupe, pierzand lamentabil in fata unei echipe din esalonul secund, si tocmai cu jucatori importanti pe teren precum Vinicius, Casemiro, Valverde, Isco, Militao si Marcelo.


Levante nu se descurca mai deloc in meciurile din deplasare, avand doar o victorie pe terenul advers, iar in ultimele 5 etape ca echipa oaspete a acumulat doar 3 puncte.


Realul va fi in continuarea fara Ramos, Lucas, Valverde, Nacho si Carvajal, iar Levante nu se va putea pe prezenta in teren a lui de Frutos Jorge (19 aparitii/ 2 goluri), Jose Campana (8 aparitii/ 2 goluri).


Presiunea mare e pe echipa lui Zidane care nu are voie sa faca pasi gresiti si nu cred ca Levante va putea vreodata reusi o a doua victorie din deplasare impotriva celor de la Real Madrid.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Real Madrid vs Levante
Pronostic:
Victorie Real Madrid
Cota
1.43
Cota finala: 1.43
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro