Ponturi Pariuri Fotbal Roma vs Verona

BETFAIR EXCHANGE

Roma vs Verona

Italia, serie A

cota2.ro


Romanii se pregatesc de vizita celor de la Verona fara o piesa importanta in primul 11. Desi bosniacul, Eden Dzeko si-a prelungit contractul cu echipa din Roma pe 3 ani, vineri s-a pus problema unei veniri la rivalii de la Inter Milano, echipa ce voia sa il achizitioneze inaintea aducerii lui Lukaku de la Manchester United. Insa gazdele au in continuare jucatori capabili sa castige acest meci, desi bosniacul e cel mai bun dintre atacantii echipei cu 7 goluri marcate in cele 15 etape in care a jucat.


Discutand despre jocurile de acasa a romanilor, putem sa vorbim doar de infrangerea umilitoare din cupa contra Speziei, de care au trecut etapa precedenta in campionat, intr-un spectacol privit doar la TV. Roma nu a pierdut pana acum in cele 10 etape jucate acasa, iar misiunea celor de la Verona va fi si mai grea fara cativa jucatori. Vor lipsi pentru oaspeti: Miguel Veloso (11 aparatii/ 2 goluri), fundasul Giangiacomo Magnani (cumul de cartonase galbene, 12 aparitii in primul 11), Stefano Sturaro si Ronaldo Vieira.


In jocurile de pe terenul advers, veronezii aplica o tactica defensiva in care jocul lor e mai mult bazat pe contraatacuri. Jocul la cutie a functionat pentru echipa antrenata de Juric, care a pierdut doar 2 meciuri si a incasat doar 8 goluri in cele 9 etape din deplasare, fiind putine in comparatie cu adversarul de azi, care a incasat 20 de goluri ca echipa oaspete.


Roma va trebui sa ia atitudine si sa-si puna la punct pe faza defensiva, incasand multe goluri din greseli personale, iar Verona va fi adepta jocului circumspect, asa ca ne putem indrepta spre un meci fara prea mult spectacol.


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Roma vs Verona
Pronostic:
Sub 3.5 goluri
Cota
1.58
Cota finala: 1.58
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro