Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.03

BETANO

1.Augsburg-Wolfsburg

In etapa cu numarul 20,in Bundesliga,incepand cu ora 16.30 pe WWK Arena avem o infruntare intre ocupanta locului 3 Wolfsburg si ocupanta locului 13 Augsburg.Inainte de aceasta confruntare ,gazdele au 22 de puncte iar oaspetii 35 de puncte,la 3 puncte de pozitia a doua Leipzig.

cota2.ro

  • Augsburg: L W L L L
  • Wolfsburg: W W W W D

Dupa cum se observa ,avem o diferenta foarte mare din punct de vedere al formei.

In ultimele 5 meciuri directe,au avut loc 2 remize albe in rest numai victorii de partea oaspetilor.

Fiind doar la 3 puncte distanta de locul 5 si doar la 3 de a doua pozitie ,meciul este unul foarte important pentru oaspeti asa ca voi merge o varianta pe ei.Ma gandesc ca vor inscrie macar o data pana in minutul 80.

2.Craiova-Dinamo

Un meci important pentru ambele echipe.Craiova dupa 6 remize consecutive a reusit etapa trecuta sa se impuna cu 3-0 pe terenul celor de la Iasi iar Dinamo dupa 2 victorii consecutive a fost invinsa de rivala FCSB cu 1-0.

In clasament ,Craiova are 40 de puncte si se afla pe pozitia a 3-a iar Dinamo pe locul 10 cu 25 de puncte.

  • Craiova: W D D D D
  • Dinamo: L W W L L

In ultimele 5 meciuri directe,Craiova s-a impus de 4 ori iar Dinamo o singura data in 2018.

Cred ca vom avea un meci de care pe care dar nu cu multe reusite.Vad un meci foarte echilibrat si as recomanda un X la finalul celor 90 de minute.Eu voi merge pe o cota mai safe si voi lua gazdele ca vor inscrie pana in minutul 80.

3.Sevilla-Getafe

Sevilla e în cea mai bună formă a sezonului, fiind pentru prima oară când leagă șase victorii consecutive, în toate competițiile. Calificată în semifinalele Cupei, echipa lui Lopetegui așteaptă vizita lui Getafe. Formația madrilenă vine după două partide fără victorie și este pe locul 12, cu 24 de puncte acumulate. 

Andaluzii au urcat acum două runde pe locul 4 și intenționează să-l păstreze. Momentan, au patru puncte avans față de Villarreal, ocupanta locului 5, ceea ce înseamnă că orice se va întâmpla la acest meci, Sevilla rămâne pe loc de Champions League. 

Echipa lui Julen Lopetegui a câștigat meciul tur cu 1-0, la Getafe, și are trei victorii în ultimele trei „directe” cu formația de la periferia Madridului, fără gol primit: 2-0, 3-0 și1-0.

Getafe nu se descurcă prea bine în acest sezon departe de casă, unde are printre cele mai puține puncte câștigate dintre echipele de La Liga. Totuși, din cele nouă puncte de pe teren străin, șase au fost obținute în ultimele patru deplasări. 

Pentru ca Sevilla este intr-o forma mult mai buna si joaca si acasa voi alege un Dnb .

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Augsburg vs Wolfsburg
Pronostic:
Oaspetii gol pana in min 80
Cota
1.26
Craiova vs Dinamo
Pronostic:
Gazdele gol pana in min 80
Cota
1.26
Sevilla vs Getafe
Pronostic:
Dnb 1
Cota
1.28
Cota finala: 2.03
Profit: 10.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro