Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.72

BETANO

1.Leipzig-Augsburg

Leipzig - Augsburg este primul meci al etapei a 21-a din Bundesliga. Partida va avea loc astazi de la ora 21:30.Este cea de-a cincea dintre cele două echipe pe Red Bull Arena, în prima divizie germană. Până acum, trei dintre precedentele patru s-au încheiat cu victoria bavarezilor, iar o alta s-a terminat la egalitate. 

cota2.ro

Leipzig a început să meargă foarte bine după meciul de la Mainz, când a pierdut în fața echipei din zona retrogradării, 2-3. Seria excelentă a început odată cu duelul foarte important cu Leverkusen, câștigat cu 1-0. Ulterior, au urmat alte două victorii fără gol primit: 4-0 cu Bochum în Cupa Germaniei și 3-0 cu Schalke în Bundesliga. 

Augsburg trece în continuare prin momente complicate, având în vedere că a câștigat doar cu Union Berlin în ultimele șase etape. În rest, echipa lui Heiko Herrlich are cinci înfrângeri. Distanța față de Arminia Bielefeld, ocupanta loculu de baraj, rămâne însă de cinci puncte. 

Pont: 1 solist

2.Thun-Grasshoppers

In Elvetia,in Challenge League avem o intalnire destul de echilibrata,din punctul meu de vedere.Intalnim primele doua clasate.Gazdele sunt pe prima pozitie cu 37 de puncte iar oaspetii pe pozitia a doua cu 36 de puncte.

  • Thun: W W W W L
  • Grasshoppers: W D W W L

Observam ca din acest punct de vedere,gazdele stau mult mai bine.In cele 4 victorii consecutive,gazdele au inscris de 11 ori si nu au primit decat 2 goluri.

Alt lucru interesant e ca in ultimele 5 meciuri directe,Thun nu a pierdut niciun meci.A castigat 2 si in 3 a remizat cu acelasi scor,1-1.

Pont: Cred ca vom avea parte de o remiza dar pentru o mai mare siguranta voi juca doar o dubla pe gazde.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Leipzig vs Augsburg
Pronostic:
1
Cota
1.28
Thun vs Grasshoppers
Pronostic:
1x
Cota
1.34
Cota finala: 1.72
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro