Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.77

Superbet

1.Leicester-Liverpool

Liverpool a ieșit din lupta pentru titlu, dar trebuie să facă tot posibilul pentru ca dezamăgirea din acest sezon să nu devină și mai mare. Astfel, trupa lui Jurgen Klopp are nevoie de un rezultat pozitiv în partida cu Leicester, programată astazi de la ora 14:30, în debutul etapei a 24-a în Premier League.

cota2.ro

Leicester este mai bine poziționată înaintea acestei confruntări, ocupând locul 3 cu 43 de puncte. Formația lui Brendan Rodgers are o singură înfrângere în ultimele 13 jocuri oficiale în toate competițiile.

La mijlocul săptămânii, gazdele s-au calificat în sferturile de finală ale FA Cup, după un succes cu 1-0 realizat în minutul 94, în urma unui gol al lui Iheanacho. Brendan Rodgers a odihnit câțiva titulari, dar a primit și o lovitură, după ce fundașul James Justin s-a accidentat. El era singurul fotbalist din lot care a jucat în toate minutele acestui sezon în Premier League.

Liverpool a fost învinsă în ultima rundă de Manchester City chiar pe „Anfield”, cu scorul de 4-1, astfel că șansele la titlu s-au spulberat. „Cormoranii” au ajuns acum la 10 puncte de lider, iar dacă nu câștigă la Leicester, riscă să piardă pentru moment și poziția de Liga Campionilor, amenințată de Chelsea și West Ham United.

Pont: Cred ca vom avea parte de reusite de ambele parti si de aceea aleg un Combo la Superbet.

2.Granada-At.Madrid

Atletico Madrid a călcat strâmb etapa trecută, reușind doar un 2-2 acasă cu Celta Vigo. Remiza a pus capăt unei serii record de opt victorii consecutive în La Liga. Totuși, în ciuda egalului, echipa lui Simeone rămâne lider detașat, la cinci puncte de Real Madrid, față de care are două meciuri mai puțin jucate, și la opt de Barcelona, care are un meci în plus.

Astazi, de la ora 15:00, Atletico merge pe terenul Granadei, într-un meci contând pentru etapa a 23-a din La Liga. În tur, madrilenii au câștigat cu 6-1, fiind meciul în care Luis Suarez a debutat cu o „dublă” pentru noua sa echipă. Între timp, uruguayanul a ajuns la 16 goluri marcate, fiind golgheterul la zi al competiției. 

Atletico n-a mai pierdut la Granada din 1973, de atunci mai vizitând formația andaluză de nouă ori, fără să fie învinsă. În aceste nouă vizite la Granada, însă, doar de două ori s-au marcat între cele două echipe mai mult de 2,5 goluri. La cea mai recentă vizită pe arena Granadei, Atletico a reușit doar un 0-0.

Pont: Clar ,favorita este At Madrid dar pentru ca joaca in deplasare voi merge doar un dnb.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Leicester vs Liverpool
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.38
Granada vs At Madrid
Pronostic:
Dnb 2
Cota
1.28
Cota finala: 1.77
Profit: 5.39
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro