Ponturi Pariuri Fotbal Marseille vs Nice

Superbet

Marseille vs Nice

Franța, Ligue 1

cota2.ro

 

Marseille a pierdut 2 oameni importanti in ultima etapa contra celor de la Bordeaux, dupa ce ambii au primit cartonase rosii – e vorba de atacantul cu 22 de apariții si 4 goluri marcate, Benedetto Dario si fundașul Balerdi Leonardo. Pe langa acestia vor lipsi piese importante precum Rongier (mijlocas, 22 aparitii si 1 gol marcat), francezul din atac, Thauvin (23 apariții si 7 goluri marcate), reducând astfel din posibila calitate ofensiva pe care puteau sa o arate impotriva unui adversar de care a trecut in ultimele 5 meciuri directe.

 

Nice a pierdut si ea in acest sezon multe puncte din cauza accidentarilor si sunt slabe sanse sa porneasca cu o echipa care sa ii faca fata celor de la Marseille. Nu mai putin de 6 jucatori sunt indisponibili pentru acest joc, iar acest lucru poate duce doar in directia unui meci circumspect.

 

Nice a reusit sa piarda frumos la Paris, acolo unde au si marcat, impotriva unei echipe care a defilat cu Barcelona in Champions League si cred ca meciul din aceasta seară va fi unul echilibrat, duel care poate duce chiar la o remiza tinand cont de absente importante în ambele tabere.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Marseille vs Nice
Pronostic:
Sub 2.5 goluri in meci
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro