Ponturi Pariuri Fotbal Manchester United vs Newcastle

BETFAIR EXCHANGE

Manchester United vs Newcastle

Anglia, Premier League

cota2.ro


Manchester info:

Manchester a reusit o victorie la scor in Spania, acolo unde nu a mai facut-o de foarte mult timp si a dus practic calificarea spre un procentaj de peste 99% sanse. Deși s-a terminat cu o victorie clara, diavolii au avut si ei batai de cap in fazele de atac ale spaniolilor care nu au putut sa gaseasca tot o solutie de a marca.


Cativa jucatori importanti precum Edinson Cavani, Donny Van De Beek și Scott McTominay vor fi evaluați înaintea meciului din Manchester United din Premier League împotriva Newcastle, primii 2 lipsind si in meciul din Europa League.


Newcastle info:

De partea cealaltă, Newcastle va rămâne din nou fără cel mai bun marcator a echipei

Callum Wilson, cu 10 goluri marcate, din cauza unei accidentari.


Fabian Schar a fost supus unei intervenții chirurgicale la genunchi, în timp ce colegul său Federico Fernandez a revenit la antrenament săptămâna aceasta, după o accidentare la coapsă, insă călătoria la Old Trafford vine prea curând pentru argentinian.


Un singur lucru bun va avea loc pentru oaspeti. Jeff Hendrick este disponibil din nou după ce a ratat înfrângerea în fața lui Chelsea luni din cauza unei suspendari.



Manchester United a pornit ca intr-o furtuna in meciul din Europa impotriva spaniolilor si era sa vedem cel putin 3 goluri in primele 5 minute ale meciului. Ole Gunnar Solskjaer are nevoie de ceva liniste si cred ca va acorda mai multa atentie in fazele defensive, West Brom reusind sa marcheze in primele 60 de secunde ale meciului in etapa trecuta cu echipa din Manchester.


Newcastle va intalni o echipa foarte montată pe victorie, iar oaspetii nu au armele necesare de a le putea tine piept, lipsind o piesa importanta din atac, insa Ole Gunnar va analiza cu singuranta bresele din propria aparare pentru ca acolo are de lucru.


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Manchester United vs Newcastle
Pronostic:
Sub 3.5 goluri
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro