Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.92

Superbet

1.Tottenham-Wolfsberger

Tottenham are un avantaj substanțial înaintea returului de astazi, de la ora 19:00, cu Wolfsberger (Austria), din 16-imile Europa League, după succesul cu 4-1 în deplasare. Așadar, pentru Jose Mourinho este o ocazie perfectă de a-și odihni mai mulți jucători.

cota2.ro

Având în vedere că Tottenham se poate califica mai departe și cu o înfrângere la 2 goluri, sunt șase mari ca jucători precum Son, Dier, Lloris, Kane și Hojbjerg să fie doar pe bana de rezerve înpotriva austriecilor.

Calificată în premieră în fazele eliminatorii ale Europa League, Wolfsberger și-a arătat limitele chiar și în fața unui adversar rănit, fiind învinsă fără drept de apel în partida tur disputată în Ungaria. 


2.Atalanta-Real Madrid

Un meci foarte greu pentru echipa oaspete.Foarte greu pentru ca au foarte multi accidentati (9 jucatori).Cu siguranta cu asa probleme,Real spera la o remiza.

Atalanta trebuie sa profite si sa faca tot posibilul sa castige mai ales ca pe teren propriu joaca foarte bine si inscrie de regula foarte multe goluri.

Insa,din punct de vedere al formei ambele stau foarte bine:

  • Atalanta: W W W D D
  • Real Madrid: W W W W L

Meciuri directe pana acum nu avem asa ca nu avem statistici din acest punct de vedere.Dar chiar daca aveam nu cred ca erau foarte importante avand in vedere situatia celor de la Real Madrid.

Prin urmare,o sa merg doar o dubla pe gazde.



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Tottenham vs Wolfsberger
Pronostic:
1
Cota
1.35
Atalanta vs Real Madrid
Pronostic:
1x
Cota
1.42
Cota finala: 1.92
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro