Ponturi Pariuri Fotbal Levante vs Bilbao

NetBet

Levante vs Atletico Bilbao

Spania, LaLiga Santander 

cota2.ro

26.02.2021, ora: 22.00


Levante a avut 4 meciuri fara victorie pana la meciul din deplasare contra celor de la Atl. Madrid, ocupanta locului 1 in momentul de fata in LaLiga. Desi au avut cateva absente importante, au reusit victoria in fata madrilenilor, performanta reusita doar de galacticii de la Real Madrid in acest inceput de sezon.


Pentru gazde nu va juca mijlocasul Ruben Vezo (20 aparitii/ 1 gol marcat), insa pentru oaspeti vor lipsi Unai Lopez(15 aparitii, 3 goluri marcate) si Dani Garcia (18 aparitii/ 0 goluri marcate), ambii suspendati din cauza cumului de cartonase.


In meciurile din deplasare, echipa antrenată de Garcia Toral Marcelino nu prea fată cu brio adversarilor, reusind sa acumuleze doar 9 puncte in cele 11 etape pe teren strain, avand 2 victorii, 3 egaluri si 6 infrangeri.


Levante va fi cu un moral ridicat in acest joc după victoria la 0 in fata echipei lui Simeone, iar acasa liliecii au pierdut doar 2 meciuri si cred ca va fi o misiune extrem de grea de a obtine victoria pentru echipa lui Marcelino.

Am jucat acest pariu la NETBET!

Deschide un cont ACUM și ai primul pariu GRATUIT de 500 de Lei!

Obține PARIUL GRATUIT
Levante vs Bilbao
Pronostic:
1X - șansa dubla
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 1.60
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro