Ponturi Pariuri Fotbal Lille vs Strasbourg

Fortuna

Lille vs Strasbourg

Franța, Ligue 1

cota2.ro

28.02.2021, ora meciului 18.00


Lille a pierdut calificarea în faza următoare a Europa League dupa dubla înfrângere contra olandezilor de la Ajax, care au trecut de francezi cu același scor de 2-1.

Singura carte pe care o poate juca este în campionat acolo unde se afla pe primul loc cu 58 de puncte, la doar un punct distanta de campiona PSG.

Parizienii s au apropiat destul de mult după ce au avut probleme foarte serioase de lot din cauza infectării cu noul virus și a pierdut foarte multe puncte în startul campionatului.


Lille e foarte echilibrata în ligue 1, având rezultate foarte remarcabile, iar astăzi au în fata un adversar de care a trecut în ultimele 3 meciuri directe în care au marcat cel puțin 2 goluri.


Strasbourg traversează o perioada neagra, se afla în apropierea locurilor retrogradabil și cred ca azi vor avea un meci foarte greu la Lille. Au probleme defensive în jocurile din deplasare în care au încasat în doar 13 etape, 23 de goluri, iar Lille a încasat acasă doar 7 goluri în tot atâtea etape. Oaspeții au câteva accidentari mai vechi, însă Ahalou, mijlocașul titular în vârstă de 26 de ani este incert din cauza unei lovituri primita la genunchi.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Lille vs Strasbourg
Pronostic:
1 solist
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro