Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.73

BETANO

Viitorul vs Clinceni

Romania, liga 1

cota2.ro

05.03.2021, 20.30

 

Viitorul a defilat in deplasarea cu Dinamo, acolo unde am avut parte de o noua ”manita” din partea constanțenilor, dupa ce au trecut prin 3 infrangeri consecutive, chiar și in fata unor adversari facili precum Arges si Voluntari.

Clinceniul nu a reusit sa treaca pana acum de Viitorul in meciurile directe pe terenul din Ovidiu, iar in meciurile din deplasare au doar o victorie la limita, si culmea in fata FCSB-ului. Oaspetii nu sunt in cea mai buna forma, avand doar 2 goluri marcate in ultimele 5 etape si vor avea parte de un adversar remontat, care a trecut lejer de caini, care vor cauta victoria si inclusiv pastrarea pozitiei 6, ultima care dupa in playoff.

 

Schalke vs Mainz

Germania, Bundesliga

05.03.2021, 21.30

 

Schalke a ca si retrogradată dupa prestatiile proaste si infrangerile pe banda rulanta care au trimis-o pe ultimul loc din clasament cu cea mai slaba aparare din prima liga germană.

Gazdele au 4 infrangeri in ultimele 5 etape si a primit 9 goluri doar in ultimele 2 etape. Problema si mai mare este că elvetianul de pe banca lui Schalke, Gross Christian, nu se va putea baza pe cel putin 10 jucatori in acest meci.

 

Mainz e o echipa destul de ofensiva, care a marcat in 4 din ultimele 5 deplasari, iar forma slaba a gazdelor o poate face pe aceasta sa puncteze din nou.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Viitorul vs Clinceni
Pronostic:
1X (sansa dubla)
Cota
1.29
Schalke vs Mainz
Pronostic:
Mainz marcheaza până in minutul 80
Cota
1.34
Cota finala: 1.73
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro