Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.13

Superbet

Arges – CFR Cluj

Clujenii nu mai au voie sa faca pasi gresiti in liga I, acolo unde au reusit sa o egaleze la puncte pe FCSB, echipa care si-I mentinut pozitia de lider pana in etapa actuala. Acestia s-au impus in ultimul meci din liga cu 5-0 in fata celor de la Arges, echipa care a reusit sa fie demontata de echipa condusa de Edi Iordanescu, care e intrebat in fiecare zi de jurnalistii sportivi despre secretul succesului.

cota2.ro

Arges va avea un meci infernal, mai ales ca in jocurile de acasa au reusit sa obtina o singura victorie si sa marcheze doar 7 goluri in cele 12 etape de pe teren propriu.

Cu problemele defensive pe care le are la ora actuala, Arges nu va trebui sa riste in acest meci pentru a reusi sa obtina cel putin 1 punct.


Osasuna – Barcelona

Barcelona a reusit remondata in cupa impotriva Sevillei si se apropie cu pasi repezi spre prima pozitie, ocupata in momentul de fata de trupa lui Simeone. Catalanii au pornit extrem de greu spre acest sezon si parea ca nu mai au nicio sansa la titlu, insa au demostrat o revire extraordinara, care i-a trimis pe locul 2 la doar 5 puncte de echipa madrilena.

Dembele a inceput sa prinda aripi dupa golul senzational din cupa cu Sevilla  si parca si-a gasit locul in prima echipa,fiind sustinut in totalitate de Messi.


Desi Osasuna are 3 victorii in ultimele 5 meciuri din toate competiile , acestia nu au reusit pana acum succesul impotriva unei echipe mai bine cotata si clasata si cred ca nu vor fi o piedica pentru catalani, care totusi mai au de lucru pentru castigarea campionatului. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Arges vs CFR Cluj
Pronostic:
psf 2
Cota
1.42
Osasuna vs Barcelona
Pronostic:
2 solist
Cota
1.50
Cota finala: 2.13
Profit: 5.65
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro