Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.33

BETANO

1.Arges-Iasi

Revelația actualului retur, Argeș, a pierdut pentru prima dată în runda trecută. Acum, piteștenii sunt clasați pe locul 10, cu 30 de puncte, iar meciul din seara asta de la ora 17:30, din runda a 26-a este foarte important pentru ei. În Trivale vine Politehnica Iași, echipă aflată pe ultima poziție, cu 16 puncte adunate în 24 de partide.

cota2.ro

În confruntarea directă din tur, a fost 1-1, cele două trupe întâlnindu-se și în 2017. Atunci, pe când piteștenii erau în Liga a 2-a, Politehnica se impunea cu 2-1, într-un meci din Cupa României.

Totuși, în ciuda perioadei foarte bune din ultimele luni, trebuie spus că argeșenii au fost mai puțin inspirați pe teren propriu. Astfel, victoria cu Viitorul (1-0) constituie singurul triumf din ultimele șapte meciuri jucate acasă. În total, alb-violeții au numai 14 puncte din 12 jocuri domestice.

Pont: Chiar daca sunt favoriti eu voi juca doar o dubla acest eveniment.

2.Voluntari-Dinamo

Voluntari și Dinamo București se întâlnesc în etapa a 26-a de pe poziții de baraj. Înaintea jocului din seara asta de la ora 20:30, ilfovenii sunt pe locul 14, cu 24 de puncte, iar bucureștenii sunt pe poziția a 13-a, cu doar două puncte mai mult. Cele două echipe se gândesc deja la play-out, acolo unde s-au întâlnit mereu din 2018 încoace.

Ultimele patru etape au adus scoruri bune pentru formația lui Bogdan Andone.Voluntarenii au reușit două victorii externe în aceste patru runde, ultima la Iași (2-0) în runda anterioară și au plecat cu un punct de la campioana CFR Cluj (0-0).

Un singur gol a primit gruparea ilfoveană în ultimele patru runde. Aceste patru runde au adus numai jocuri cu ”0-2 goluri” la final în dreptul Voluntariului.

În Liga 1 alb-roșiii stau catastrofal. În ultima etapă, Dinamo a pierdut cu 0-5 acasă cu Viitorul, ajungând la un șir de cinci meciuri în care nu a marcat deloc! Oricum, jocurile bucureștenilor din acest sezon nu au fost deosebit de spectaculoase, ei având 17 meciuri cu ”0-2 goluri” în actuala stagiune.

Pont: Meci greu pentru ambele echipe si prin urmare o sa merg pe o varianta la goluri.

3.Inter-Atalanta

Etapa a 26-a din Serie A se încheie in seara asta, de la ora 21:45, pe Stadio Giuseppe Meazza, cu duelul dintre liderul Inter Milano și Atalanta. 

Se întâlnesc cele mai bune atacuri din Italia (62 de goluri marcate Inter, 60 Atalanta) și echipele cu cele mai lungi serii active de victorii în campionat (6 succese la rând pentru gazde, 4 pentru oaspeti). 

Ascensiunea fulminantă a Atalantei în ultimele sezoane a transformat această confruntare în una dintre cele mai așteptate din Serie A.

În etapa trecută, Atalanta a câștigat clar acasă cu „lanterna” Crotone (5-1), al 12-lea meci stagional în campionat cu cel puțin 3 goluri marcate. Din acest punct de vedere, în Top 5 campionate doar Bayern stă mai bine (13). 

Pont: Vom avea fara discutii un meci foarte spectaculos cu multe faze importante si cu reusite cred eu de ambele parti si ca pronostic am ales o dubla pe gazde.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Arges vs Iasi
Pronostic:
1x
Cota
1.27
Voluntari vs Dinamo
Pronostic:
Dinamo P0.5g/meci
Cota
1.36
Inter vs Atalanta
Pronostic:
1x
Cota
1.35
Cota finala: 2.33
Profit: 7.98
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro