Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.13

BETANO

1.Germania-Islanda

Germania și Islanda, principalele formații din grupa J a calificărilor europene pentru Cupa Mondială din 2022, se întâlnesc în prima etapă in seara asta de la 21:45, la Duisburg. Cele două sunt și echipele cu care România ar trebui să se lupte teoretic pentru un loc la turneul final din Qatar. 

cota2.ro

De retinut:

  • Germania și Islanda s-au mai întâlnit doar în preliminariile lui Euro 2004 (0-0 la Reykjavik și 3-0 la Hamburg). 
  • Germania n-a mai pierdut acasă de la un 2-4 cu Olanda, în septembrie 2019. 
  • Islanda n-a mai câștigat de la meciul cu România. Ulterior, a pierdut celelalte 5 partide.

Forma:

  • Germania: L W W D W
  • Islanda: L L L L L

Clar,favorita este Germania dar avand o cota foarte mica am decis sa o combin si cu un Over la goluri.

2.Italia-Irlanda de Nord

Italia intră în campania de calificare la Cupa Mondială din 2022 cu o serie de trei partide în decurs de o săptămână. Prima întâlnire este progranată in seara asta, la Parma, în compania Irlandei de Nord, urmată apoi de confruntările din deplasare cu Bulgaria și Lituania.

Italia a trecut peste criza în urma căreia a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2018, iar azi este văzută din nou ca o potențială candidată la câștigarea unui turneu final.

Ca de obicei, defensiva este baza de susținere a Italiei. Anul trecut, echipa condusă de Roberto Mancini a primit 2 goluri în cele 8 partide, cu Bosnia (1-1) și Olanda (1-1), ambele susținute pe teren propriu. Rezultatul de vârf a fost un succes în Olanda cu 1-0. De asemenea, merită menționat și un 2-0 cu Polonia.

Irlanda de Nord a avut o toamnă destul de grea în 2020, după ce a ratat calificarea la Euro în partida decisivă cu Slovacia, în prelungiri (1-2), apoi a retrogradat și în divizia a treia în Liga Națiunilor, dintr-o grupă în care a făcut parte și România. 

Voi juca destul de simplu acest eveniment si anume ,solist pe gazde.

3.Romania-Macedonia de Nord

Romania incepe o noua campanie de calificare la un turneu final de Campionat Mondial.In momentul de fata cele doua sunt cam in aceeasi forma ,o forma nu prea grozava.

  • Romania: D W W L L
  • Macedonia de Nord: W L W W D

Din 1996,cele doua s-au mai intalnit de 5 ori.De 4 ori a invins Romania si o singura data nationala Macedoniei.Dar acea victorie este si cea mai recenta intalnire,un 1-0 la noi acasa.

Chiar daca Romania este usor favorita,eu nu o sa merg direct solist.Cred ca un Dnb este mult mai sigur.In caz de egalitate vom primi o cota de 1.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Germania vs Islanda
Pronostic:
1 & P1.5g/meci
Cota
1.25
Italia vs Irlanda de Nord
Pronostic:
1
Cota
1.20
Romania vs Macedonia de Nord
Pronostic:
Dnb 1
Cota
1.42
Cota finala: 2.13
Profit: 9.04
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro