Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.03

Superbet

1.Germania-Macedonia de Nord

Germania și Macedonia de Nord se întâlnesc în a treia etapă din grupa J a calificărilor europene pentru Cupa Mondială din 2022, astazi de la 21:45, la Duisburg. Nemții sunt mari favoriți și pot încheia perfect această primă săptămână a preliminariilor. 

Germania a început perfect campania pentru Qatar 2022, cu două victorii fără gol primit în fața celor mai importante adversare din grupa sa, Islanda și România. A fost 3-0 acasă cu nordicii și 1-0 la București, cu „tricolorii”. În aceste condiții, partida de pe teren propriu cu Macedonia de Nord pare o simplă formalitate pentru o formație precum cea a lui Joachim Loew. 

cota2.ro

Macedonia de Nord poate încheia această primă parte a preliminariilor cu un punctaj anticipat, pentru că deja au luat trei puncte și e greu de crezut că se vor alege cu ceva din partida cu Germania. După ce au pierdut la București,au făcut spectacol cu cea mai slabă echipă din grupă, Lichtenstein. A fost 5-0, prin golurile lui Bardhi, Trajkovski (de două ori), Elmas și Nestorovski. 

Pont: Voi juca un Over la goluri pentru ca ma astept ca Germania sa inscrie in ambele reprize.

2.Spania-Kosovo

Ceea ce trebuie să fie un start liniștit de calificări pentru Spania s-a transformat într-o situație preocupantă pentru ”Furia Roja”. În grupa B, după două meciuri, Suedia are maximum de puncte, 6, în timp ce Spania a adunat doar 4. Grecia are un punct, în timp ce Georgia și Kosovo încă nu au acumulat vreunul.

Se credea că egalul de acasă cu Grecia (1-1) a fost un simplu accident, dar spaniolii s-au chinuit efectiv duminică în Georgia. Elevii lui Luis Enrique au fost conduși cu 1-0, iar golul victoriei a venit din partea rezervei Dani Olmo în prelungirile partidei!

Până una-alta, Spania are un singur eșec în ultimele 21 de partide ale sale, un 0-1 în Ucraina, în octombrie 2020. De asemenea, este important de amintit că remiza neașteptată cu Grecia a venit după un șir de nouă victorii la rând pe teren propriu.

Menajat în Georgia, Sergio Ramos este așteptat să fie în calcule pentru duelul din seara asta.

Pont: Nu cred ca Spania va face din nou un joc modest si cred ca va castiga partida inca de la pauza.Ca pronostic vreau sa fortez putin si sa merg un Over 2.5g/meci.



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Germania vs Macedonia de Nord
Pronostic:
3+
Cota
1.45
Spania vs Kosovo
Pronostic:
3+
Cota
1.40
Cota finala: 2.03
Profit: 6.18
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro