Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.85

Superbet

1.Espanyol-Fuenlabrada

In Liga 2,in Spania,incepand cu ora 18.00 avem o infruntare intre prima clasata Espanyol si ocupanta locului 9 Fuenlabrada.Meciul este foarte important pentru gazde fiind la egalitate cu Mallorca ,echipa de pe locul 2(ambele cate 61 de puncte).

Din punct de vedere al formei ambele sunt in acceasi situatie,o situatie buna dat fiind faptul ca vin dupa 2 victorii consecutive.

cota2.ro

  • Espanyol: W W D D D
  • Fuenlabrada: W W L D D

In meciuri directe s-au mai intalnit o singura data unde au reusit o remiza,un 1-1.

Pont: Dnb 1 va fi pronosticul meu, pentru ca Espanyol chiar daca are nevoie de cele 3 puncte pentru a-si pastra pozitia, intalneste o echipa intr-o forma cat de cat buna si nu vreau sa risc.

2.Mioveni-U Craiova

Un meci foarte important pentru promovare.U Craiova se afla pe prima pozitie cu 35 de puncte iar Mioveni pe locul 3 cu 33 de puncte.

In cele 5 intalniri directe pana acum,Mioveni s-a impus de 3 ori iar Craiova de 2 ori.Dar trebuie sa mentionez ca ultimele 3 au fost castigate de oaspeti.

Din punct de vedere al formei:

  • Mioveni: W W W D W
  • U Craiova: W D L L D

Acum,ma astept la un meci foarte echilibrat si slab in reusite chiar daca in ultimele 3 meciuri am avut 3 goluri/meci(unul castigat la masa verde).De aceea voi juca un x la pauza sau la final.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Espanyol vs Fuenlabrada
Pronostic:
Dnb 1
Cota
1.20
Mioveni vs U Craiova
Pronostic:
PsF X
Cota
1.54
Cota finala: 1.85
Profit: 6.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro