Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.94

Superbet

1.Sepsi-FCSB

FCSB are emoții înainte de intrarea în play-off. Bucureștenii trebuie să câștige in seara asta de la ora 19:00, în deplasarea de la Sfântu Gheorghe, dacă vor să fie siguri că intră în play-off din postura de lideri.

Formația lui Toni Petrea este pe locul 1 înaintea ultimei runde din sezonul regulat, cu 64 de puncte, cu unul mai mult decât CFR, cea care joacă în deplasare cu Universitatea Craiova. În schimb, covăsnenii nu au niciun stres: Sepsi este deja de două etape calificată matematic în play-off, fiind acum pe locul 4, cu 44 de puncte.

cota2.ro

FCSB a ratat șansa de a intra sigur de pe primul loc după ce în etapa trecută a consemnat doar un 0-0 contra Universității Craiova.

Interesant e că, mai departe, liderul Ligii 1 are cele mai multe goluri marcate, 56, dar în ultima vreme jocurile ei nu sunt atât de spectaculoase. Practic, nouă din ultimele zece partide oficiale ale FCSB au avut la final ”0-2 goluri”.

Bucureștenii sunt clar favoriți înaintea partidei cu Sepsi, dar ei au un traseu extern destul de slab pentru o lideră, în acest sezon. Numai 26 de puncte au adunat cei de la FCSB din cele 14 deplasări stagionale. 

Prin urmare ,nu o sa merg direct solist pe oaspeti si o sa aleg doar un dnb.

2.Real Madrid-Barcelona

În urmă cu câteva luni, Barcelona și Real Madrid nici nu mai intrau în calculele la câștigarea campionatului. După parcursul slab al lui Atletico din ultima perioadă s-a ajuns la situația în care catalanii și „galacticii” sunt din nou în joc, iar în funcție de cine câștigă El Clasico vom avea o nouă favorită la titlu. Un egal în meciul de astazi i-ar mai da un răgaz lui Atletico, dar cu condiția ca elevii lui Simeone să câștige în această etapă, la rândul lor, cu Betis.

Real Madrid, singura echipă spaniolă rămasă în Champions League, vine după o victorie mare cu Liverpool, 3-1 pe Alfredo Di Stefano, din Valdebebas. „Los blancos” sunt favoriți acum la calificarea în semifinale, dar până la meciul retur de pe Anfield au de disputat cel mai important meci al anului pentru fani: derby-ul cu marea rivală, FC Barcelona.

Madrilenii au câștigat precedentele două dueluri cu Barcelona și sunt neînvinși de trei partide în fața catalanilor. În tur, Realul s-a impus cu 3-1 chiar pe Camp Nou, iar la ultimul duel de acasă cu marea rivală, trupa lui Zizou a câștigat cu 2-0.

Va fi meciul direct cu numărul 245 all-time între cele două rivale. Până acum, Real Madrid a câștigat de 97 de ori, Barcelona, de 95, iar 52 de jocuri s-au încheiat la egalitate. În La Liga, s-au disputat 181 de meciuri directe: 74 victorii Real, 72 pentru Barcelona și 35 de meciuri egale.

Pont: GG sau 3+.Ma astept la un meci spectaculos cu multe reusite.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sepsi vs FCSB
Pronostic:
Dnb2
Cota
1.00
Real Madrid vs Barcelona
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.32
Cota finala: 1.32
Profit: 2.24
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro