Ponturi Pariuri Fotbal PSG vs Bayern M.

BETANO

PSG vs Bayern M.

Champions League

cota2.ro


Desi e la doar 5 puncte in fata lui Leipzig, Bayern a sacrificat victoria contra celor de la Union Berlin, remizand 1-1, iar in prima echipa au fost cativa jucatori cu mai putina experienta precum: Dantas, Musiala, Sarr si Stanisic. Astfel ca Hans Flick a facut toate cele 5 schimbari in a doua jumatate a meciului, pentru a odihni cei mai importanti jucatori pentru acest joc important.


Insa bavazerii nu se pot baza inca pe Lewandovski, stalpul din defensiva Sule - accidentat in meciului cu PSG, Gnabry, Costa, Tilman, Tolisso, Hoffmann și Roca.


PSG a reusit victoria la scor in deplasarea de la Strasbourg acolo unde Mbappe a facut iar show, insa Tuchel va trebui sa schimbe tactica si sa limiteze cumva accesul bavarezilor la minge, pentru ca au fost create cam multe emotii dupa avansul de 2 goluri ale francezilor.


Icardi, Marquinhos, Bernat vor lipsi, iar Kurzawa si Diallo sunt incerti pentru acest joc.

PSG a reusit sa piarda posesia mingii in meciurile de acasa impotriva lui Leipzig, Barcelona si probabil ca o vor ceda si in fata Bavarezilor, insa in toate aceste meciuri nu a incasat mai mult de 2 goluri de la adversari in actualul sezon, desi au avut o medie de peste 5 suturi pe poarta din partea adversarilor

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
PSG vs Bayern M.
Pronostic:
Bayern - peste 6.5 suturi pe poarta
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro