Ponturi Pariuri Fotbal Craiova vs Sepsi

Superbet

1.Craiova-Sepsi

Universitatea Craiova nu renunță la lupta pentru titlu. După înjumătățirea punctelor, oltenii sunt înaintea primei etape din play-off pe locul 3, cu 29 de puncte, cu patru mai puține decât liderul FCSB. Pentru a nu pierde pasul cu echipele din top, craiovenii sunt obligați să treacă astazi de la ora 20:30 de Sepsi . Formația covăsneană sunt pe 4, cu 23 de puncte și vrea să rămână în cărți pentru calificarea la barajul pentru eurocupe.

Ultimele două dispute din sezonul regulat au adus pentru gazde două rezultate de 0-0, la FCSB, respectiv în Bănie cu CFR. Aceste scoruri ”albe” au confirmat că alb-albaștrii nu degeaba au cea mai bună apărare din Liga 1 la ora actuală, cu numai 14 goluri primite. Miercuri, Universitatea a trecut acasă și de Viitorul Târgu Jiu (3-0), în prima manșă din semifinalele Cupei, având astfel nu mai puțin de șapte meciuri oficiale la rând fără gol încasat.

cota2.ro

Pe de altă parte însă, jocurile Universității au puține goluri în total. Practic, în cazul alb-albaștrilor avem cea mai scăzută medie de goluri înscrise din actuala stagiune de primă divizie. În total, în disputele oltenilor se marchează în medie, în total, doar 1,6 goluri/joc.

Sepsi s-a calificat în play-off deja din etapa a 28-a, iar pe finalul sezonului normal a fost mai puțin eficientă. Victoria importantă pentru accederea în play-off de la FC Botoșani, 2-1, este singura obținută de elevii lui Leo Grozavu în ultimele cinci runde. Nici în cazul covăsnenilor nu prea am mai avut recent meciuri spectaculoase: patru din ultimele cinci dueluri din L1 au avut ”0-2 goluri” la final. În ultima etapă, Sepsi a blocat-o acasă pe FCSB (1-1).

Pont: Ma astept la un meci foarte echilibrat,un meci cu putine reusite si de aceea aleg un X la pauza sau la final.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Craiova vs Sepsi
Pronostic:
PsF X
Cota
1.71
Cota finala: 1.71
Profit: 4.97
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro