Ponturi Pariuri Fotbal AS ROMA vs MANCHESTER United

BETFAIR EXCHANGE

AS ROMA vs MANCHESTER United

Semifinalele EUROPA LEAGUE

cota2.ro


In aceasta seara, de la ora 22.00, AS Roma va primi vizita diavolilor roșii de la Manchester United in mansa tur a semifinalelor Europa League.


Manchester a reusit o altă remontada, asa cum s-a specializat in Premier League, in fata celor de la AS Roma, care au reusit sa-i conducă la pauza cu scorul de 2-1. Insa Bruno Fernandes si Cavani au fost la cote magistrale.


Insa, dupa un 6-2 in favoarea englezilor, nu cred ca romanii vor avea vreo pretentie de la acest meci si se vor axa pe campionat, acolo unde trebuie sa se lupta pe ultima suta de metrii sa ocupe locul 7, ultimul care duce in calificarile spre grupele Europa League.


Romanii au o lista destul de lunga de accidentati, 3 dintre ei avand probleme inca din prima repriza a mansei tur, si cred ca va incerca sa evite o noua umilinta in fata celor de la United. Vor lipsi Pau Lopez, Jordan Veretout, Leonardo Spinazzola, Pedro, Zaniolo, Calafiori si egipteanul El Shaarawy.


Diavolii nu se vor baza pe Martial, Daniel James si Phil Jones.


 Ole Gunnar Solskjaer a avut o saptamana timp de recuperare, dupa ce derbiul cu Liverpool a fost amanat si cred ca si de aceasta data vor face fata cu brio in duelul cu italienii, insa imi mentin parerea ca va fi un meci fara miza, iar gazdele vor sa evite noi accidentari.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
AS ROMA vs MANCHESTER United
Pronostic:
Sub 3.5 goluri
Cota
1.81
Cota finala: 1.81
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro