Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.04

BETANO

1.Genoa-Atalanta

Genoa și Atalanta sunt adversare în etapa a 37-a din Seria A ,astăzi de la ora 16.00 pe Stadio Marassi intr-o partida foarte importanta pentru echipa oaspete.

Pe locul 2 în clasament, Atalanta va fi sigura de clasarea în Top 4 pentru al treilea an la rand în cazul unei victorii.

cota2.ro

Ultimele doua confruntări cu Genoa s-au terminat la egalitate dar per total conduc detașat atunci când vorbim de victorii.

Voi juca 2 solist acest meci pentru ca Atalanta întâlnește o echipa fără obiectiv obținând matematic salvarea de la retrogradare.

2.Monchengladbach-Stuttgart

Cele doua se întâlnesc fata în fata în penultima etapa din Bundesliga, astăzi de la ora 16.30.E un meci foarte important pentru o calificare în Europa Conference League. În prezent sunt despărțite de 4 puncte.

Gazdele au șanse teoretice și la locul al 6-lea care duce în Europa League.

Gazdele sunt obligate sa câștige cele 3 puncte astazi având în vedere ca următoarea etapa joaca cu Bremen,echipa care are mare nevoie de puncte pentru a scăpa de retrogradare.

Stuttgart a avut un sezon foarte bun pentru o nou promovata ,doar ca în final de sezon a căzut punând în pericol un loc de calificare pentru cupele europene.

Pentru acest eveniment am ales sa joc o dubla pe gazde dar și un over la goluri.

3.Craiova-CFR

Fără discuție un meci foarte important în lupta pentru titlu. Înaintea acestei partide ,CFR se afla la doar 1 punct peste FCSB și orice punct de-acum contează.Gazdele se găsesc pe locul 3 cu 37 de puncte la doar 1 punct peste Sepsi și sunt în pericol de a părăsi podiumul.

Prin urmare trebuie sa ne așteptămla un meci de care pe care,un meci cred eu cu multe ocazii și faze importante.

Pentru ca un solist este greu de ales voi încerca un pariu pe cornere.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Genoa vs Atalanta
Pronostic:
2
Cota
1.23
Monchengladbach vs Stuttgart
Pronostic:
1x & P1.5g/meci
Cota
1.33
Craiova vs CFR
Pronostic:
P6 cornere/meci
Cota
1.25
Cota finala: 2.04
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro