Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.73

Superbet

1.Manchester Utd-Fulham

Manchester United își asigură locul 2 la sfârșitul sezonului în Premier League, cu o victorie împotriva echipei Fulham,astazi de la ora 20:00, din cadrul etapei a 37-a. „Diavolii roșii” au avut însă probleme cu echipele aflate la retrogradare, astfel că misiunea lor nu este chiar o simplă formalitate.

Partida cu Fulham reprezintă și prima cu spectatori pe Old Trafford, după martie 2020. La meci vor asista 10.000 de fani.

cota2.ro

Manchester United mai are trei jocuri oficiale în acest sezon, cu Fulham și Wolverhampton în Premier League, apoi finala Europa League cu Villarreal, programată în 26 mai.

Fulham este deja retrogradată în Championship și nici nu traversează o formă sportivă bună. Formația lui Scott Parker a obținut un singur punct în ultimele 8 partide, după 1-1 la Arsenal. Retrogradarea a devenit o certitudine în urmă cu 2 etape, după un 0-2 cu Burnley pe teren propriu. Iar în primul joc după acest moment a fost întrecută de Southampton, în deplasare, cu 3-1.

Pont: Prin urmare,voi juca 1 solist acest eveniment.

2.Chelsea-Leicester

Chelsea continuă pregătirea intensă pentru finala Ligii Campionilor, iar Thomas Tuchel are ocazia cu Leicester si cu Aston Villa să facă ultimele retușuri înaintea ultimului mare meci al acestui sezon european cu Manchester City.

Pe final de campionat Leicester, Chelsea și Liverpool duc o luptă în trei pentru cele două locuri disponibile pentru grupele Ligii Campionilor sezonul viitor, în cazul în care albaștrii nu câștigă Cupa cu Urechi în finala cu City. 

  • Leicester locul 3 cu 66 de puncte
  • Chelsea locul 4 cu 64 de puncte
  • Liverpool locul 5 cu 63 de puncte

Din punct de vedere al formei,cele doua formatii sunt cam in aceeasi situatie:

  • Chelsea: L L W W W
  • Leicester: W W L D W

Pont: Dnb 1

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Manchester Utd vs Fulham
Pronostic:
1
Cota
1.35
Chelsea vs Leicester
Pronostic:
Dnb 1
Cota
1.28
Cota finala: 1.73
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro