Ponturi Pariuri Fotbal Portugalia vs Israel

Superbet

Portugalia-Israel

Înaintea să înceapă cursa pentru apărarea trofeului continental câștigat în urmă cu cinci ani, Portugalia va juca un ultim amical,astazi, de la ora 21:45, pe „Alvalade” din Lisabona, contra Israelului. Partida are loc cu doar două zile înainte de meciul de deschidere de la Euro 2020, Italia - Turcia. 

Portugalia are o ultimă repetiție, una în care Fernando Santos ar putea miza pe un număr mai mic dintre posibilii titulari de la turneul final, având în vedere că majoritatea au jucat vineri, în partida de pregătire cu Spania, terminată 0-0 pe Metropolitano din Madrid, în fața a aproape 15.000 de spectatori. 

cota2.ro

Cristiano Ronaldo, Danilo Pereira, Jose Fonte, Nelson Semedo și Rui Patricio au fost integraliști, în timp ce Raphael Guerreiro a jucat 81 de minute, Diogo Jota și Renato Sanches, 70, Pepe și Sergio Oliveira, o oră, Joao Felix, o repriză, iar Bruno Fernandes, doar în ultimele 30 de minute. Din acest motiv, e posibil să-l vedem din nou pe teren pe starul lui Manchester United, la fel cum sunt șanse mari ca Ruben Dias să fie folosit și el pentru ceva timp, asemenei lui Joao Moutinho, Ruben Neves sau Andre Silva. 

Pentru Israel, acest amical vine la patru zile după victoria cu 3-1 de la Podgorica, cu Muntenegru. Va fi o partidă total diferită pentru echipa lui Willibald Ruttensteiner, care va încerca să înțeleagă la ce nivel este în raport cu o formație care își propune câștigarea Campionatului European. 

Pentru această acțiune, selecționerul austriac a convocat toți jucătorii importanți, cu excepția celor care erau indisponibili, cum ar fi Bitton de la Celtic, Dabbur de la Hoffenheim sau Weissman de la Valladolid. Cu Muntenegru, pe teren au fost inclusiv Eran Zahavi, Manor Salomon sau Bibras Natkho, iar primii doi au și marcat. Nu ar fi deloc surprinzător dacă cei trei vor fi titulari și miercuri, mai ales că pentru israelieni urmează acum vacanța, ei nefiind calificați la Euro. 

Pronostic: Ma astept la un meci echilibrat cu putine reusite si de aceea voi merge pe o varianta la goluri.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Portugalia vs Israel
Pronostic:
0-3g/meci
Cota
1.50
Cota finala: 1.50
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro