Ponturi Pariuri Fotbal Belgia vs Portugalia

Superbet

Belgia-Portugalia

Belgia este într-un moment în care multă lume se așteaptă ca generația ei formidabilă să dea în sfârșit lovitura și să cucerească un trofeu suprem. Dincolo, Portugalia este campioana en-titre a Europei, câștigătoarea Ligii Națiunilor, și nu poate fi scoasă din calculele pentru păstrarea cupei continentale! 

Naționala pregătită de Roberto Martinez nu a avut emoții în asigurarea accederii în optimile de finală, scoțând 9 din 9 puncte posibile într-o serie cu Danemarca, Rusia și Finlanda. Belgienii au controlat disputele, reușind să marcheze patru din cele șapte goluri din grupă după minutul 70. ”Diavolii roșii” au motive de optimism înaintea acestei partide, ei reușind să treacă de faza optimilor de finală la fiecare din ultimele trei turnee majore. 

cota2.ro

Forța ofensivă a belgienilor este deja proverbială. Relevant este că Lukaku și compania au marcat minimum două goluri în 25 din ultimele 27 de partide oficiale! În același timp, elevii lui Martinez au primit numai două goluri în ultimele șase partide.

 Să mai precizăm că din noiembrie 2018 încoace, Belgia a pierdut doar o dată, este vorba de un 1-2 în Anglia, în Liga Națiunilor!

Campioana europeană nu a ieșit fără emoții din ”grupa morții”. Un 3-0 în start cu Ungaria, a fost urmat de un 2-4 cu Germania. Elevii lui Fernando Santos au scos un punct din confruntarea cu campioana mondială Franța (2-2), astfel că au ajuns în ”Round Of 16” de pe locul 3 din serie. 

11 goluri au înscris lusitanii în ultimele patru partide, fapt care face din Portugalia una din cele mai spectaculoase trupe de la Euro 2020. În fapt, șase din ultimele șapte partide ale ibericilor, amicale sau oficiale, au avut la final ”Over 2,5 goluri”. 

Pronostic: Cred ca vom avea un meci cu multe reusite si prin urmare o sa joc un pariu special la Superbet!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Belgia vs Portugalia
Pronostic:
P1.5g/meci & P 6.5 cornere/meci
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro