Ponturi Pariuri Fotbal Croatia vs Spania

BETANO

Croatia vs Spania

16-imi EURO2020

cota2.ro


Vicecampioana mondiala Croatia a avut nevoie de victorie in meciul contra Scotiei, pe care a si obtinut-o reusind sa se califice de pe pozitia secundă, datorita victoriei englezilor contra cehilor.


Spania a obtinut cea mai clara victorie in grupele Euro2020 dupa un 0-5 cu Slovacia, adversari care au fost presati continuu de jucatorii ofensivi ai Spaniei. Insa Morata nu a fost in apele lui, ratand al doilea penalti al spaniolilor, dupa Gerard Moreno.


Aici cred ca echipa condusa pe teren de Modric vor fi un adversar mult mai echilibrat care poate pune probleme Spaniei.

Fazele eliminatorii au iesit cu scantei in unele meciuri, jucatorii ambitionandu-se si mai tare, iar la acest meci in avem la centru pe Cüneyt Çakιr, arbitrul turc in varsta de 44 de ani, care a arbitrat doar 2 jocuri in acest turneu.


Pronosticul propus la acest meci este pe posesie.


Croatii au jucatori foarte buni la centrul terenului si stilul lor este unul de posesie, asa ca spaniolii nu vor domina in totalitate acest joc. Cu Brozovic (Inter Milan), Kovacic (Chelsea), Modric (Real Madrid) la centrul terenului, croatii au o sansa importanta in aceasta seara.



Echipe probabile:

Croatia: Livaković - Juranović; Vida, Ćaleta-Car, Gvardiol - Modrić, Brozović, Kovačić - Vlašić; Rebić, Petković

Selecționer: Zlatko Dalic


Spania: Unai Simón - Azpilicueta, Eric García, Laporte, Jordi Alba - Koke, Busquets, Pedri - Gerard Moreno, Morata, Sarabia

Selecționer: Luis Enrique


Spania are probleme cu atacantul Morata, a carei familie i-a fost amenintat cu moartea de catre suporteri, din cauza lipsei de forma, anuntand si in conferinta de presa ca nu este in regula din punct de vedere psihic.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Croatia vs Spania
Pronostic:
peste 34.5% posesie Croatia
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 0.60
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro