Ponturi Pariuri Fotbal Croatia vs Spania

Superbet

Croatia-Spania

Cu siguranță, partida de astazi de la Copenhaga incepand cu ora 19:00, este una dintre cele mai captivante din cadrul optimilor de finală de la Euro 2020. Croația este vicecampioană mondială și încă are în componență jucători cu experiență care evoluează cu succes la cluburile de top. Dincolo, Spania are o echipă cu mulți tineri și a arătat în ultimul an că este capabilă de un fotbal excelent.

Croația a terminat onorabil grupa D, pe locul 2, salvându-se în ultimul joc, când a învins cu 3-1 în Scoția. Modric și compania nu au evoluat foarte convingător în partidele cu Anglia (0-1) și Cehia (1-1), însă au reacționat exact când trebuia. Croații nu au condus deocamdată la pauză, în acest turneu final.

cota2.ro

Numai trei victorii au ”pătrățelele” în ultimele 12 dueluri. Pe lângă triumful cu scoțienii, elevii lui Zlatko Dalic au bifat în aceste 12 jocuri două triumfuri cu echipe mult mai slab cotate: Malta (3-0) și Cipru (1-0).

Croația a primit câte un gol în fiecare din ultimele cinci partide. Interesant este că deși jocurile naționalei de la Zagreb sunt destul de deschise, șase din ultimele opt partide ale croaților au avut ”0-2 goluri” la final.

Ambele formații au jucători de excepție, astfel că ne putem aștepta la momente de magie din partea starurilor de pe teren.

Prin urmare,ma astept la un meci cu multe faze importante si de ce nu ,cu multe reusite.Am ales sa joc la SUPERBET un super pariu.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Croatia vs Spania
Pronostic:
P1.5g,P0.5cornere de fiecare si P1.5cartonase/meci
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 7.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro