Ponturi Pariuri Fotbal Franta vs Elvetia

BETANO

Franta-Elvetia

În ultimul meci de pe Arena Națională din București de la SuperEuro, Franța va întâlni Elveția. Echipa lui Didier Deschamps rămâne una dintre marile favorite la câștigarea trofeului și are în mod cert prima șansă să se impună și în această optime de finală, cu toate că lipsesc o parte dintre oamenii importanți. 

Franța și Elveția s-au întâlnit de 38 de ori în trecut, dar majoritatea acestora au fost meciuri amicale. Prima confruntare oficială a avut loc în grupele de la Euro 2004, când Zidane și Henry (de două ori) au adus succesul „cocoșilor” cu 3-1. Apoi, cele două formații s-au aflat față în față în preliminariile CM 2006 și în grupele turneului final din Germania, toate trei partidele terminându-se la egalitate. După alte dueluri tot în prima fază de la CM 2014 (5-2 Franța) și Euro 2016 (0-0, în ultima etapă din grupa din care a făcut parte și România), Franța și Elveția luptă acum în premieră într-un duel eliminatoriu. 

cota2.ro

Franța a ajuns în optimile de finală după ce a câștigat „grupa morții”. Au fost de ajuns doar cinci puncte pentru asta și doar o singură prestație strălucită. Echipa lui Didier Deschamps a impresionat cu adevărat în primul meci, cel câștigat cu 1-0 în fața Germaniei. 

Problemele Franței sunt altele în acest moment. În ultima partidă din grupe, Deschamps a rămas fără ambii fundași stânga, Lucas Hernandez și Lucas Digne ieșind accidentați. Primul a cedat la pauză, în timp ce al doilea s-a rupt și el la câteva minute după și a fost înlocuit cu Adrien Rabiot, cel care a jucat într-o poziție străină lui. În cazul în care Lucas Hernandez nu va fi recuperat, selecționerul francez va avea de ales între același Rabiot sau Leo Dubois, fundaș dreapta la bază, pentru respectivul rol. 

Elvețienii nu ar trebui să resimtă multă presiune în acest meci cu Franța, întrucât nimeni nu se așteaptă la o surpriză din partea lor. Calificarea în fazele eliminatorii este deja o reușită pentru echipa lui Vladimir Petkovic, mai ales după primele două partide din grupă. 

Voi merge solist pe Franta.Este mai puternica si cred ca se va califica mai departe.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Franta vs Elvetia
Pronostic:
1
Cota
1.68
Cota finala: 1.68
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro