Ponturi Pariuri Fotbal Anglia vs Germania

Superbet

Anglia-Germania

Anglia – Germania este unul dintre marele derby-uri ale optimilor de finală, o confruntare care are în spate și o istorie foarte bogată. Cele două naționale se vor afla față în față,astazi de la ora 19:00, pe Wembley.

Anglia nu a arătat cel mai spectaculos joc în faza grupelor, dar a reușit să treacă mai departe fără gol primit, după jocurile cu Croația (1-0), Scoția (0-0) și Cehia (1-0). Gareth Southgate a transmis echipei un stil destul de conservator, și-a betonat defensiva și a dat senzația că urmărește politica pașilor mărunți, chiar dacă jocul a fost în multe momente destul de inestetic. Selecționata „Three Lions” și-a îndeplinit un prim obiectiv prin câștigarea Grupei D, astfel că a rămas pe Wembley pentru acest meci cu Germania. Iar dacă va depăși cu bine acest test, are un culoar favorabil chiar până în finală. Cealaltă jumătate de tablou este mult mai dificilă. Bineînțeles, aceleași calcule sunt valabile și pentru Germania.

cota2.ro

Germania a ajuns la acest meci cu Anglia după ce a terminat pe locul 3 în Grupa F, fiind înfrântă de Franța în primul meci, la Munchen, cu scorul de 1-0. În toate cele trei jocuri disputate până acum a dictat însă tempoul, a avut posesie între 56% și 70% și și-a creat între 10 și 16 ocazii în fiecare partidă. Apărarea pare destul de nesigură, chiar dacă în zonă centrală joacă doi oameni foarte puternici, cu mare experiență, precum Hummels și Rudiger.

De stiut:

  • Anglia a rămas singura națională de la Euro fără gol primit, după ce Italia a învins Austria cu 2-1 (după prelungiri), în optimile de finală.
  • Germania a fost a doua reprezentativă din faza grupelor, după Portugalia, în ceea ce privește numărul total de goluri înregistrate în cele trei jocuri (11 goluri marcate și primite - medie de 3,7 per joc).
  • Selecționata „Three Lions” a câștigat 4 din cele 5 meciuri disputate în luna iunie, în amicale și la Euro, cu scorul de 1-0. Iar în 8 jocuri susținute în 2021 a primit un singur gol, cu Polonia (2-1).


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Anglia vs Germania
Pronostic:
P0.5g,P5.5cornere,P1.5cartonase/meci
Cota
1.55
Cota finala: 1.55
Profit: 5.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro