Ponturi Pariuri Fotbal Ucraina vs Anglia

Superbet

Ucraina-Anglia

Ucraina și Anglia se înfruntă astazi, de la ora 22:00, la Roma, pentru ultimul loc în semifinalele Europeanului. Este un meci care are o mare favorită, selecționata „Three Lions”, dar cu siguranță că Andriy Shevchenko & Co au la rândul lor planuri mari pentru acest moment istoric.

Ucraina a mai jucat un singur sfert de finală într-un turneu final, la Cupa Mondială din 2006, fază în care a fost învinsă de Italia la Hamburg, cu scorul de 3-0. La Euro 2020, băieții lui Andriy Shevchenko și-au început ascensiunea la București, cu o victorie împotriva Macedoniei de Nord cu 2-1, după ce au debutat cu o înfrângere la Amsterdam, 2-3 cu Olanda. Deși au pierdut ultimul joc din grupă cu Austria (0-1), ucrainienii au prins ultimul loc de calificare în optimile de finală. Le-au mulțumit suedezilor pentru acest lucru, după ce au învins Polonia cu 2-1.

cota2.ro

Anglia este teoretic al doilea adversar din prima categorie pe care îl înfruntă la acest turneu final, după Olanda. Nu trebuie să omitem nici faptul că Ucraina a avut și un culoar bun și a beneficiat de multă șansă pentru a ajunge între cele mai bune 8 naționale.

Selecționata „Three Lions” s-a calificat în sferturile de finală fără să primească niciun gol, a devenit practic o expertă în a-și anihila adversarii. În grupă a fost destul de prundentă și a marcat doar două goluri, în victoriile la limită cu Croația și Cehia. În partida cu Germania, Anglia a acționat ca o potențială campioană. Cu această ocazie s-a descătușat și Harry Kane, care a marcat primul gol la Euro 2020, după trei reușite consecutive ale lui Raheem Sterling.

De stiut:

  • Anglia a primit un singur gol în ultimele 10 partide. Pe de altă parte nu a marcat niciodată mai mult de 2 goluri în cele mai recente 8 apariții.
  • Rezultatul egal 1-1 este cel mai des întâlnit în ultimele 10 partide ale Ucrainei după 90 de minute de joc, în 50% din cazuri.
  • Ultima confruntare directă a avut loc în 2013 și s-a terminat fără goluri, 0-0.
  • Cele mai recente 4 jocuri directe au avut 0-2 goluri la total.
  • Ucraina și Anglia au fost adversare o singură dată la turneul final, la Euro 2012. Englezii au câștigat cu 1-0, cu un gol al lui Rooney.

Pronostic: Voi alege un pronostic in primul rand pe goluri pentru ca ma astept la reusite de ambele parti.Si pentru ca am gasit o cota buna la Superbet voi juca un Super Pariu.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Ucraina vs Anglia
Pronostic:
Peste 1.5 goluri în meci Fiecare echipă va avea peste 0.5 cornere Peste 1.5 cartonașe în meci
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro