Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.22

Superbet

COTA2 A ZILEI / 10.07.2021


cota2.ro

♻️Salutare Pariori. Am debutat cu dreptul în noul proiect de pe cota2.ro. Vikingii și-au făcut treaba ieri și au înverzit Cota 2 A Zilei. Astăzi o să merg pe aceeași rețetă. Am ales două meciuri în care consider că ar trebui să vedem multe goluri.


⚽️JEONBUK-GAMBA OSAKA

♻️Primul meci vine din Liga Campionilor a Asiei, unde începând cu Ora 17:00, la Tashkent, în Uzbekistan se va disputa meciul din Grupa H dintre coreenii de la Jeonbuk Hyundai și japonezii de la Gamba Osaka. Cele două formații au dominat categoric grupa, fiind neînvinse în cele 5 etape disputate până acum. Jeonbuk este lider cu 13 puncte, 20 de goluri marcate si 4 primite. Osaka nu mai poate pierde locul 2, dar are nevoie de victorie pentru a prinde cele 6 locuri de calificare în fazele eliminatorii, destinate echipelor care termină pe poziția a 2-a în clasamentul grupelor. În etapa precedentă, japonezii și-au dublat golaverajul , după ce au marcat 8 goluri în poarta echipei Tapines din Singapore.


♻️În meciul tur, Jeonbuk și Osaka au făcut un meci spectaculos cu 4 goluri marcate, câte 2 de fiecare echipă.

Mă aștept și astăzi la un meci spectaculos și voi miza pe o dublă: Cel puțin 3 goluri marcate sau să marcheze ambele.


⚽️VIKING-STRÖMSGODSET

♻️Al doilea meci vine din Eliteserien, unde Viking întâlnește pe teren propriu pe cei de la Stromsgodset, de la 19:00, într-un meci contând pentru etapa a 12-a.

♻️Viking vine cu un moral bun după ce în etapa precedentă a reușit să încurce campioana Bodo/Glimt pe teren propriu. În clasament ocupă poziția a 5-a, dar are mari probleme în apărare, fiind cu golaveraj pe minus. 21 de goluri marcate și 23 primite. Ultimile 8 meciuri ale gazdelor au avut cel puțin 3 goluri marcate, iar 7 dintre ele s-au terminat cu goluri marcate de ambele echipe.

♻️Stromsgodset ocupă poziția a 12-a, 12 puncte obținute, 14 goluri marcate și 19 primite. Trupa din Drammen nu se simte bine de loc în meciurile din deplasare. Din cele 19 goluri încasate, 15 au fost în deplasare și a câștigat un singur punct.


♻️Având în vedere probleme gazdelor din apărare, dar și numărul mare de goluri primite de Stromsgodset în deplasare, consider că vă fi un meci în care se vor marca cel puțin 3 goluri.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Jeonbuk vs Gamba Osaka
Pronostic:
G-G sau 3+
Cota
1.56
Viking vs Strømsgodset
Pronostic:
3+
Cota
1.42
Cota finala: 2.22
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro