Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.27

Superbet

COTA2 A ZILEI / 11.07.2021


cota2.ro

Salutare Pariori. Ieri am pierdut la un singur gol, Cota 2 A Zilei "Băieții din Norvegia nu au vrut să mai marcheze și golul 3. Astăzi voi merge pe fotbal și tenis.

⚽️SOLLENTUNA-UMEA

♻️Astăzi se joacă etapa cu numărul 15 în liga a 3-a din Suedia. Sollentuna întâlnește pe teren propriu pe cei de la Umea, de la Ora 16:00. Echipa oaspete pornește favorită, având în vedere că în ultimile 9 meciuri au câștigat 25 de puncte, iar in clasament este pe locul 3, cu 30 de puncte obținute în 14 etape. Sollentuna are o singură victorie în ultimile 5 etape, ocupă poziția a 11 în clasament, a adunat 15 puncte, 20 de goluri marcate și 25 primite.

♻️Cele două echipe s-au mai întâlnit de 6 ori și au marcat 23 de goluri, așadar o medie de aproape 4 goluri pe meci.Ultimile 5 meciuri au avut minim 3 goluri marcate și minim un gol marcat de fiecare echipă.


♻️Forma gazdelor nu este cea mai bună pe teren propriu.Din 6 meciuri jucate, a obținut 6 din cele 18 puncte posibile, a marcat 8 goluri și a primit 9.Umea stă mult mai bine când vine vorba de meciurile din deplasare. Au obținut puncte duble față de Solletuna pe teren propriu, mai exact 12. Având în vedere meciurile precedente, în care s-au marcat multe goluri, consider că și azi vor fi minim 3 modificări pe tabela de marcaj.


🔷️FORMA ECHIPELOR ÎN ULTIMILE 5 MECIURI:

⚽️Sollentuna: Î Î E V Î

⚽️Umea: V V E V V


🎾NOVAK DJOKOVIC-MATTEO BERRETTINI

♻️ Astăzi, după ora 16:00 vom avea marea finală de la Wimbledon la masculin, ediția 2021, duel ce îi pune față în față pe sârbul Novak Djokovic, numarul 1 Atp și pe italianul Matteo Berrettini.

Meci foarte important pentru Djokovic. Dacă se impune astăzi va cuceri al 20-le titlu de Grand Slam și îi va egala pe Rafael Nadal și Roger Federer, dar totodată ar putea câștiga al 2-le Grand Slam în mai puțin de o lună, după ce la sfârșitul lunii trecute a câștigat turneul Roland Garros în fața grecului Tsitsipas. Sârbul s-a simțit bine pe iarba Wimbledonului ,pierzând un singur set până acum, în primul tur cu Jack Draper.

♻️Matteo Berrettini este numărul 9 Atp și fost surpriza plăcută din acest turneu. Prezența sa în finală, cred că ține puțin și de noroc. Acesta fiind de partea lui, având în vedere că pe culoar nu i-a ieșit în fața niciun jucător top 10 Atp. Cel mai bun jucător pe care l-a întâlnit a fost polonezul Hubert Hurcakz, numărul 18 Atp, în semifinale, de care a trecut cu 3-1.


♻️Cei doi jucători s-au mai întâlnit în carieră de 2 ori, ambele meciuri fiind câștigate de Novak Djokovic.


♻️Așa cum spuneam mai sus, pentru Djocovic acestă finală poate întra în istorie pentru el. Este un jucător care își domină de multe ori psihic adversarii, lucru care contează foarte mult în tenis. Chiar dacă italianul a obținut cele mai bune rezultate din cariera pe iarbă, astăzi nu cred că va face față lui "Nole". Eu zic că ar merge încercat pe un bilet single scor corect, 3-0. La cota 2 voi fi mai precaut și voi merge pe victoria Sârbului la minim 4 gamme-uri diferență.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sollentuna vs Umëa
Pronostic:
3+
Cota
1.60
Novak Djokovic vs Matteo Berrettini
Pronostic:
1 (H-3.5)
Cota
1.42
Cota finala: 2.27
Profit: 10.16
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro